De perfecte foundation kwast van Leco

lecotogofoundationcremebrushBlogger Dewi van Hardeveld test voor Meiden.blog.nl de nieuwe  Leco to go foundation & crème brush.

Zelf ben ik iemand die eigenlijk niet dagelijks foundation draagt. Voor een feestje of een andere speciale gelegenheid vind ik het altijd leuk om me wat extra op te tutten. De meesten van jullie zullen dit gevoel met mij delen. Maar door dit nieuwe product draag ik nu bijna elke dag foundation.

Toen ik de kwast kreeg werd ik al intens gelukkig van de zachtheid van de haartjes. Het voelt bijna een soort liefdevolle gezichtmassage als je de kwast langs je gezicht strijkt. Maar toen kwam meteen de gedachte in me op dat die zachtheid natuurlijk verdwijnt wanneer de kwast in aanraking komt met de foundation of crème. Maar tot mijn verbazing bleef de kwast zijdezacht! De foundation bleef niet kleven aan de haartjes en werd prachtig egaal verdeelt door de kwast. Binnen een minuut was mijn foundation perfect aangebracht. Normaal deed ik hier altijd veel langer over. Ook na gebruik leek de kwast nog super schoon!

Om de kwast optimaal te gebruiken heb ik eerst de foundation aangebracht op mijn hand. Vanaf daar dipte ik er steeds de kwast een beetje in en bracht de foundation aan op mijn gezicht. Ik merkte dat wanneer ik de kwast dagelijks ging gebruiken, hij op een gegeven moment toch ook aan een schoonmaak toe was. De kwast kon natuurlijk niet altijd schoon blijven maar in de meeste winkels heb je tegenwoordig speciaal schoonmaak spul voor je make-upkwasten.

De kwast die van Leco die ik heb getest heet niet voor niets ‘to go’. Het is namelijk een miniformaat die altijd makkelijk mee gaat in je tas. Super handig dus en overal makkelijk te gebruiken. Ondanks dat de kwast dus klein is, is zijn resultaat groot!

Voor mij is de Leco to go foundation & crème brush een echt hebbeding. Tegenwoordig kan ik bij het aanbrengen van mijn foundation niet meer zonder.

De Leco to go foundation & crème brush is te verkrijgen bij parfumerie Douglas voor de adviesprijs van €32,95.

Tekst: Dewi van Hardeveld

 

Lees ook:Lipgloss en foundation; perfecte basis voor lage prijs
Lees ook:Leco brengt make-up sponsjes op de market
Lees ook:Mini Nail Tools van Leco voor onderweg
Lees ook:Leco van Zadelhoff lanceert primers
Lees ook:Perfect passende foundation: Etos Colour Adapt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>