Hoe verpest je je toekomst?

Les 1. Laat een hele sterrenhemel op je gezicht tatoeëren. Kimberley Vlaeminck, een 18-jarige Belgische meisje, nam de proef op de som. Naar eigen zeggen wilde het meisje ‘slechts’ 3 sterretjes op haar gezicht afgebeeld hebben, maar toen ze tijdens de behandeling in slaap viel en pas later ontwaakte (erg ongeloofwaardig, want een tatoeage zetten schijnt nogal pijnlijk te zijn), had ze 56 sterretjes. ‘Ik voel me verminkt’, klaagt het meisje. Kimberley is op zoek naar werk maar is daar momenteel huiverig voor, gezien haar voorkomen. ‘Ik durf amper nog de straat op’.

De 37-jarige tatoeëerder Rouslan Toumaniantz (37) heeft absoluut geen spijt van zijn klus. ‘Want ze heeft de sterretjes zelf gevraagd.’ En haar strafklacht ziet hij allesbehalve als slechte reclame. ‘Want iedereen kent me nu’, grijnst hij.

En Kimberley? Die zit met de gebakken peren. Ze is baanloos en verminkt. Triest hé, voor zo’n jong grietje, met een hele toekomst in het vooruitzicht?!

Lees ook:Make-up tips: Hoe laat je je gezicht mét bril stralen?
Lees ook:Hoe jaag je je vriendin van de bank?
Lees ook:Hoe camoufleer je je windje?
Lees ook:Hoe creëer je een gratenpakhuis?
Lees ook:Een zonnebril is handig, maar hoe kies je de beste?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>