Meiden.blog.nl bij finale Holland’s Next Top Model 2013

IMG_9020Voor de vier finalistes (Bo, Anke, Nikki en Daelorian) was het erop of eronder tijdens de zinderende live finale van Holland’s Next Top Model 2013. De 18-jarige Nikki uit Rotterdam mag zich de gelukkig winnares noemen van de zesde editie van deze strijd om de prestigieuze titel ‘Top Model’. In totaal streden er de afgelopen weken dertien meisjes om een modellencontract en een covershoot voor het blad Glamour. Blogger Dagmar Boer was er bij in Studio 21 in Hilversum.

Voor de allerlaatste keer rockten de vier finalistes de catwalk in prachtige creaties van onder meer Matthijs van Bergen en Dennis Diem. Zo werd de final run gelopen in sprookjesachtige couture van de bekende Nederlandse ontwerper Edwin Oudshoorn. Ook waren de modellen te zien in spannende lingerie van Bjorn van den Berg, terwijl De Kraaien live een optreden verzorgden op hun nummer ‘Ik vind je lekker’. De mooie eyecatchers en fashionitems werden onder luid applaus ontvangen op, terwijl ook Krystl, Bo Saris en Sharon Doorson live in de studio performden.

Ook kwamen alle deelnemers van het afgelopen seizoen nog een keer voorbij. De winnares van de vorige editie, Tamara, vlamde mee op de catwalk en ze vertelde over haar glamorous carrière sinds haar winnende moment. De vaste jury, bestaande uit de internationaal beroemde fotograaf Sharon Mor Yosef en Glamour-hoofdredacteur Sabine Geurten, kreeg gezelschap van Freek Koster. Freek is directeur van Touché Models, de toekomstige baas van het winnende model Nikki. Nikki kon het amper bevatten, zoals uit haar eerste reactie blijkt na de ontknoping: “Ik had het écht niet verwacht!”.

De presentatie van Holland’s Next Top Model 2013 was in handen van niemand minder dan Anouk Smulders, terwijl coach Fred van Leer Backstage verslag deed en de meiden behind the scenes door de finale heen loodste. Zoals hij zelf vertelt: “Ik ben zo trots op mijn meiden, alle vier! Voor het eerst sinds alle seizoenen, wist ik echt niet wie er zou gaan winnen. Maar ik ben ontzettend blij dat het Nikki is en ze heeft laten zien dat ze zo hard werkt dus ik ben alleen maar trots!’”

Na een spannende strijd van twee intense maanden, is bekend geworden wie Holland’s Next Top Model 2013 is. De jury had hierin de bepalende stem, want zij koos het meisje dat uiteindelijk met de welbegeerde hoofdprijs naar huis gaat. Meiden.blog.nl feliciteert Nikki met haar overwinning!

Lees ook:Live bij de finale van Holland’s Next Top Model
Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model (HNTM)
Lees ook:Meiden.blog.nl aanwezig bij het P&G Brand Event
Lees ook:Finale Benelux Next Top Model
Lees ook:Zij vormen de jury van Holland’s Next Top Model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>