Verjaardag morgen, maar platzak…

Wij scholieren/studenten zijn zo nu en dan gewoon blut: er liggen nog maar een paar eenzame euro’s op de bodem van je portemonnee… en de maand duurt nog heel lang! En dan zul je nét zien dat een vriendinnetje haar verjaardag viert. En met lege handen aankomen, dat is ‘not done’. Wat voor leuks koop je -tijdens jouw persoonlijke kredietcrisis- voor het feestvarken? Steek je handen uit de mouwen en wees creatief!

Herinneringen doen het altijd goed!

Verzamel foto’s van de jarige en knip-en-plak hier een collage van. Scheur titels uit tijdschriften en gebruik deze als grappige bijschrift (bijvoorbeeld: ‘lekker hapje’ uit een kooktijdschrift – leuk naast die foto van haar vakantievriendje) Voor een habbekrats scoor je een fotolijstje of prikbord et voilà: een topcadeau is geboren!

Wie zoet (en jarig) is krijgt lekkers….

Koop een snoeptrommel (Die van Blond zijn fantastisch, maar Hema heeft ook vast leuke) en vul deze met vrolijk gekleurde hartjessnoepjes, felgroene kikkertjes, mierzoete spekjes en ander lekkers. Een feestelijke strik & een kaart met lieve woorden erbij en de jarige job vindt jou gegarandeerd het snoepje van de week!

Chocolate is a-girls-best-friend

Koop een fonduesetje (je hebt ze in alle soorten en maten en al vanaf € 5,-) en koop een megareep chocolade en marshmallows. Verpak dit alles in cellofaan en je hebt voor, zeg € 7,- een cadeautje waar je zelf ook blij van wordt. Want geeft toe: jouw jarige vriendin kan dat chocoladefestijn toch niet in haar eentje aan!

Lees ook:Prinses Amalia viert achtste verjaardag
Lees ook:The Voice Kids winnaar opent twintigste verjaardag Disney
Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Selena Gomez 3 september HMH; voorverkoop start morgen
Lees ook:Stadshart Zoetermeer klaar voor opening Primark morgen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verjaardag morgen, maar platzak…

  1. Kiki

    Waar kan je deze spullen kopen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>