Betaalbare ring met diamantje van Due Punti

Are diamonds still a girl’s best friend? De uitreiking van de Oscars laat zien dat diamanten niet weg te denken zijn van de rode loper en daarbuiten. Daarom komt het Italiaanse sieradenmerk Due Punti met kleurrijke silicone ringen en armbanden mét een 0,02 karaat diamant. Een van de fans van het merk is de Amerikaanse actrice Halle Berry.

De hype uit Milaan is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De innovatieve, zachte en flexibele ringen en armbanden met een diamant zijn in 25 kleuren verkrijgbaar. Ze zijn modern, vrouwelijk en persoonlijk. Het gewicht van de diamant is 0.02 karaat, vandaar de naam Due Punti.

Silicone is ruim 50 jaar op de markt en wordt gemaakt van silicium, het meest voorkomende element in de aardkorst en terug te vinden in zand, kwarts en steen. Gecombineerd met zuurstof, koolstof en waterstof vormt het flexibele en zachte silicone.

Diamant behoort daarentegen tot het hardste materiaal ter wereld. Voor de Due Punti ring is de diamant briljant geslepen op 57 slijpvakken en stevig ingelegd in een zilveren zetting.

De ringen zijn te verkrijgen in drie verschillende maten. Een Due Punti ring kost € 69,-.

Lees ook:Ontdek de betaalbare sieraden van Sacha
Lees ook:Steel de show met stoere, betaalbare Silis armbanden
Lees ook:Kleurrijke ringen van bamboe
Lees ook:Lady Gaga kiest voor betaalbare Swarovski oorbellen
Lees ook:Betaalbare cadeautjes voor decembermaand bij Ikea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>