Daphne Deckers heeft haar eigen TC WOW parfum

Daphne Deckers heeft onlangs bij Douglas haar eerste TC WOW parfum feestelijk gelanceerd. Naast de lingerielijn die Daphne Deckers met het merk heeft, brengt ze nu haar eigen geurlijn, bestaande uit een eau de toilette en de perfume pearl.

Samen met een team geurspecialisten heeft ze de eau de toilette samengesteld. De geur bestaat uit meer dan 80 ingrediënten waaronder bergamot, sinaasappel en peer. Het is een hele ‘rijke’ geur geworden: elegant, vrouwelijk, gelaagd en een tikje uitgesproken. Gepresenteerd in een prachtig, stylish flesje met kanten lingeriestrikjes is het een aanwinst voor iedere toilettafel! Naast de eau de toilette introduceert TC WOW een perfume pearl. De perfume pearl, een bedeltje waar je de eau de toilette op kunt verstuiven, kun je aan je favoriete BH van TC WOW najaar 2012 hangen.

Daphne Deckers vertelt: “Ik had een eigen lingerielijn al niet verwacht, maar een eigen parfum… dat is helemáál een droom! Een geur is iets heel persoonlijks, dus de uitdaging zat ‘m erin om iets te creëren wat helemaal ‘mij’ zou zijn en tegelijkertijd veel vrouwen zou aanspreken. Het hele geurproces, het flesje, de verpakking en het BH-bedeltje… Fantastisch om dat eens van begin tot eind te mogen meemaken!”

TC WOW bestaat uit een 50 ml flacon (€ 39,95), 9,5 ml flacon (€ 14,95) en de perfume pearl (€ 9,95). De eau de toilette is verkrijgbaar bij parfumerie Douglas en bij de betere lingeriezaken die ook de WOW lingerie verkopen. Voor meer informatie kijk je op www.tcworldofwomen.com.

Lees ook:Verliefd op voorjaar/zomer collectie TC WOW Stars
Lees ook:Tanningqueen JWOWW van Jersey shore heeft eigen lijn
Lees ook:Jan Smit heeft zijn eigen tulp; vrolijke rood-witte bloem
Lees ook:Pharell William’s nieuwe parfum: G I R L
Lees ook:Hmm, je hebt weer die lekkere parfum op…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>