Interieurs rich & famous in Million Dollar Decorators

Een optrekje van twintig miljoen dollar stylen? De veelgevraagde interieur designers Martyn Lawrence-Bullard, Kathryn Ireland, Jeffrey Alan Marks, Mary McDonald en Nathan Turner draaien hier hun hand niet voor om. In de Amerikaanse realityserie Million Dollar Decorators (vanavond op RTL 5) geven de vijf een kijkje in hun leven te midden van de extreem veeleisende rich & famous.

Martyn, Kathryn, Jeffrey, Mary en Nathan hebben hun sporen in de wereld van de design industry ruimschoots verdiend. Zo doet Martyn projecten voor sterren als Elton John en Christina Aguilera, verschijnt Jeffrey regelmatig in prestigieuze woonbladen, wordt Kathryn een van de meest toonaangevende decorators ter wereld genoemd, doet Mary de styling van luxe hotels en is Nathan naast het inrichten van huizen ook druk met zijn populaire interieurwinkel.

De high class cliënten van de topstylisten hebben veel geld en weten vaak maar al te goed wat ze daarmee willen. Deadlines, wisselende wensen en late levertijden zorgen voor veel stress en de vijf collega’s luchten dan ook graag hun hart bij elkaar. Tegelijkertijd moeten ze waakzaam zijn voor de ander, want ze vissen allemaal in dezelfde vijver van rijke cliënten met eindeloze budgetten.

Million Dollar Decorators tussen 21.30 en 22.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Half miljoen dollar in kwartiertje voor Kristen Stewart
Lees ook:Catrice Limited Edition Million Styles voor nagels
Lees ook:Turner Jeffrey Wammes ook in Sterren Springen
Lees ook:Met Mini Diva’s (Moose in the City) is je haar nooit om zee
Lees ook:Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>