iPhone tas-hoesjes en fashion-snijplanken van Baci Milano

iphonetashoesjeWebstore Chettershome.com voegt twee bijzondere accessoires van het merk Baci Milano toe aan de collectie. Wat dacht je van de iPhone tas-hoesjes en deze fashion-snijplanken.

Zo zijn de iPhone-hoesjes qua ontwerp net kleine miniatuurtasjes van deze merken. Ze zijn gemaakt van siliconen om de iPhone optimaal te beschermen. Er zijn drie verschillende modellen, met namen die allemaal verwijzen naar specifieke versieringen: Chain en Heart voor iPhone 4/4S voor 20 euro en Camelia voor iPhone 5 voor 22,50 euro.

fashionsnijplanken

Een tweede toevoeging aan de collectie is een serie fraai ontworpen snijplanken. Met name de speciale vorm, geïnspireerd op modeartikelen, maken dit tot verrassende accessoires in de keuken. Zo zijn er snijplanken (29 x 29 cm) in de vorm van t-shirts en handtassen, waarmee je het aanrecht zowel nuttig als decoratief aankleedt. Dankzij het ontwerp en gebruik van de kunststof melamine ben je verzekerd van een sterke en werkbare snijplank. De planken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren voor 20,95 euro per stuk. Verder omvat deze serie een kleine rasp (15,8 x 21 cm) met hetzelfde ontwerp als de t-shirt-snijplank. Deze is in zwart en wit verkrijgbaar voor 14,95 euro.

Chettershome.com

Lees ook:iPhone jurk van Elie Tahari
Lees ook:Delicious – Emily’s True Love uit op iPhone en iPad
Lees ook:Dare to wear… gevaarlijk mooie iPhone cases
Lees ook:ColorSwitch: iPhone ultracool customizen met stickers
Lees ook:Nieuwe look voor je smartphone – win hippe hoesjes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “iPhone tas-hoesjes en fashion-snijplanken van Baci Milano

  1. Loes

    Echt te gek en weer eens wat anders

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>