Heel veel luxe producten online bij Bijenkorf verkrijgbaar

De Bijenkorf introduceert dit seizoen wederom nieuwe topmerken. Deze zijn te verkrijgen in diverse filalen en deels ook via de webshop. Op deBijenkorf.nl is nu een speciale directe toegang gecreëerd tot die luxe merken.

De webshop van de Bijenkorf heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Nu is er een aparte omgeving gecreëerd waarin luxe merken volledig tot hun recht komen. Deze zogenoemde luxury portal omvat damesmode, dames- en herenschoenen, tassen en accessoires van merken als 3.1 Phillip Lim, Acne, Chloé, Givenchy, Zoe Karssen, McQ by Alexander McQueen, MM6 by Maison Martin Margiela, T by Alexander Wang, Marc Jacobs en Church’s.

Ook op het gebied van cosmetica zijn recent nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment op deBijenkorf.nl. Het betreft Chanel, Dior, Kiehl’s en La Mer.

Nieuwe modemerken bij de Bijenkorf
Vanaf het Spring/Summer 2013 seizoen zijn voor damesmode T. by Alexander Wang, McQ Alexander McQueen en MM6 by Maison Martin Margiela toegevoegd aan het assortiment in Amsterdam, Rotterdam en deBijenkorf.nl. Hetzelfde geldt voor het Amerikaanse modelabel 3.1 Phillip Lim, dat verkrijgbaar is in Amsterdam en via deBijenkorf.nl.

Op de schoenenafdeling zijn Acne, Lanvin, Rupert Sanderson en Nina Ricci nieuwkomers voor dames, en Fendi en Alexander McQueen voor heren. Nieuw in het tassenassortiment zijn Balenciaga, Valentino, Proenza Schouler, Jérôme Dreyfuss en Tila March.

Lees ook:Glee seizoen 3 nu op dvd met heel veel extra’s
Lees ook:Pink & Red collectie Bobbi Brown exclusief bij Bijenkorf
Lees ook:Bijenkorf sluit winkels in Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen
Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf start 26 maart met prijzenregen
Lees ook:Win ontzettend veel Gosh make-up producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>