World of Bessy: hip, eigenzinnig en volop tassen

World of Bessy speelt met haar NEON collectie volledig in op dé trend van 2013! Felle neonaccenten worden uiterst smaakvol verwerkt binnen een trendy collectie vol schitterende handtassen, phone sleeves en make up tasjes… Stuk voor stuk uitgevoerd in eersteklas kwaliteitsleer zoals we van dit eigentijdse merk gewend zijn. De modellen zijn verkrijgbaar in suède en nubuck uitvoeringen.

Eindeloos zoeken naar loszwervende make-up items in je tas, is nu verleden tijd. De Sana make-uptasjes van World of Bessy zijn ware eyecatchers en onmisbaar in je handbag, of op je boudoir.

De metropolische en elegante ‘Mo’ bag is als armcandy niet te missen bij casual gelegenheden, maar is tevens ideaal voor zakelijke uitjes. Bovendien draag je jouw laptop of tablet, superhandig mee in deze beauty.

Pas echt jaloersmakende blikken trek je met de limited edition leather jackets van World of Bessy. Ga voor het stoere biker style jacket ‘Harper’, of kies voor het op 70’s disco geïnspireerde colbert Jane’. Beiden zijn gemaakt van superzacht leer en voorzien van subtiele neon accenten.

Kortom, met de nieuwe NEON collectie slaagt World of Bessy er wederom in om modieuze trends te vertalen naar een hippe, eigenzinnige collectie met een nog breder assortiment dan voorheen. Stijlvol en eigentijds; een nieuw seizoen vol verrassingen in de wereld van World of Bessy.

www.worldofbessy.com

Lees ook:Schoenen en tassen trends lente 2013
Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen
Lees ook:Zomerse schoenen en tassen om bij weg te dromen
Lees ook:Inspiratie voor zomeroutfit: jurkjes, schoenen en tassen
Lees ook:Limited Edition Hidden World by Catrice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>