Love to Have Notebook Clutch samenwerking populaire sites

Ellen Snijder, oprichtster van de #1 online winkelstraat en Annic van Wonderen, founder van de #1 fashion news site van Nederland zijn een unieke samenwerking met elkaar aangegaan. Zij lanceerden vol trots dé allernieuwste multifunctionele modeaccessoire de ‘LOVE TO HAVE’.

De succesvolle onderneemsters van Fashionchick en I Love Fashion News kennen elkaar al een enige tijd en zo ontstond het bijzondere idee om een exclusieve samenwerking met elkaar aan te gaan. Zij wilden samen een uniek en bovenal bruikbaar fashion item ontwerpen. Zo ontstond dit nieuwe multifunctionele modeaccessoire: ‘LOVE TO HAVE’. Dit te gekke item kun je overdag gebruiken als trendy laptophoes en ‘s avonds omtoveren tot een fabulous clutch. Op die manier heb je twee accessoires in één voor elke gelegenheid. Deze multifunctionele clutch is een absolute musthave voor iedere vrouw.

Deze trendy transformeerbare clutch van imitatiesuède is verkrijgbaar in vier fashionable kleuren: Enter Yellow, CTRL Coral, Shift Sand en Backspace Black, die perfect zijn te combineren bij jouw outfit.

De “Love To Have” Notebook Clutch zal verkrijgbaar zijn in de webshop van I Love Fashion News voor € 39,95: http://www.ilfnshop.nl/ en op http://www.fashionchick.nl vind je de overige verkooppunten.

Lees ook:Win full membership datingsite Pepper; Love to date!
Lees ook:Taylor Swift & Keds samenwerking; limited edition Champion
Lees ook:Taylor Swift en Keds zetten samenwerking voort
Lees ook:Britt Dekker, Adele en Pippa Middleton populaire Google-meiden
Lees ook:Dare to wear… gevaarlijk mooie iPhone cases

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>