OMG: paniek op de Dam (& beelden)

Zat jij net ook met een hartslag van 300 voor de televisie, tijdens de dodenherdenking? En dacht je (net als ik): ‘O nee, het zal toch niet waar zijn…’ bij het zien van al die wegrennende mensen?

De geweerschoten bleken hekken te zijn, die omvielen. Volgens NOS omdat er “iemand onwel was geworden”. Het loopt dus af met een sisser, godzijdank.

Ik neem een wijntje.

De beelden:

Lees ook:OMG: wat zonde, de dood van dit model!
Lees ook:Beelden: de Mexicaanse alien
Lees ook:Sexy beelden uit de nieuwe videoclip van Rihanna
Lees ook:Elite Model Look; beelden eerste castingdag Hoofddorp
Lees ook:Eliminatie paniek bij Echte meisjes: bom ontploft bij Shiva’s

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “OMG: paniek op de Dam (& beelden)

  1. Anita

    Precies hetzelfde. Werd verdrietig van het feit dat iedereen nog steeds zo bang is.

      /   Reply  / 
  2. Melanie

    Ik dacht ook precies en zat ook meteen te roepen: OMG, nee dit is niet waar! waarom gebeurt dit?
    Tuurlijk denkt iedereen aan vorig jaar Koninginnedag, misschien ook uit standpunt zijn mensen JUIST daarom ook naar de Dam gegaan.
    Ik leef mee met de mensen die daar zojuist op de Dam waren en de schrik van hun leven hadden, gelukkig niets ernstigs. Al zal het je partner maar wezen die ineens tijdens de 2 min stilte een hartaaval krijgt ofzo..
    We weten natuurlijk niet waarom die persoon niet goed werd, maar hopelijk maakt ook hij/zij het goed en alle mensen die gewond zijn geraakt.
    Voor de Koningin en consorten moet het ook een hartverzakking zijn geweest, zij weten wel dat zij het mikpunt zijn, mocht er iets gebeuren.. maar toch. je gunt het ze niet.
    Het frustrerende wat ik ook voelde was dat je alles zo live op tv ziet gebeuren, je ziet die groep mensen in een golfbeweging uit elkaar vallen, en je kan helemaal niks doen, alleen naar de beelden kijken..
    Gelukkig is alles goed afgelopen..

      /   Reply  / 
  3. Marchel

    Ook ik dacht: Oh nee, niet weer. Wat is er met dot land aan de hand.” Als t een gek of aandachtvrager is dan is dit hel sneu. Ik heb diepe respect voor onse Kininklijke familie! Elke keer die enorme spanningsboog, terwel onze Majesteit ook de jongste niet is. Ik zag haar doortastendheid en moedwil om kosten wat het kost zich niet te laten kennen, en te staan voor ons volk, ons land en onze overledenen.Majesteit, ik wil u zeggen dat ik trots ben op U als onze Koningin. U staat voor ons land, dapper, niet klein te krijgen en zelfverzekerd. Prachtig hoe u samen terugkwam. Maar och wat had ik u graag als WA zijnde vastgepakt en dan maar effe pech voor de protocollen! Ook u bent en blijft mens en moeder!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>