Tess Milne op cover eerste Nederlandse Women’s Health

Cover Women's HealthDe gezonde glossy Women’s Health is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. Tess Milne staat op de cover van het eerste nummer. “Ook ik wil altijd meer. Maar echt geluk begint bij loslaten”, zegt ze in het begeleidende interview.

Wellness en bewust omgaan met je body & mind zijn geen luxe meer, maar voor de hedendaagse vrouw een eerste levensbehoefte geworden. Women’s Health is hét onmisbare actieplan voor moderne vrouwen en inspireert tot een gezonder, fitter en bewuster leven in al z’n facetten. Intelligent, uitnodigend, actief en met humor komen alle praktische tips en stappenplannen aan bod om dit te realiseren.

Hoe krijg én behoud je dat fitte en sportieve lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan? Women’s Health geeft antwoord op al die vragen en geeft de Nederlandse vrouw de handvaten die ze nodig heeft voor onmiddellijke positieve veranderingen in haar leven. Health, sport, wellness, voeding, beauty, seks & relaties zijn de pijlers van de eerste health glossy van Nederland.

Het internationale succesnummer Women’s Health wordt in Nederland uitgegeven door Hearst Magazines Netherlands. De allereerste editie is vanaf 18 april te koop voor de introductieprijs van € 2,99.

www.womenshealthmag.nl

Lees ook:Recensie: Mooier fit, Women’s Health
Lees ook:Winterkamp voor Veronica met Tess Milne
Lees ook:Anouk scoort eerste Nederlandse Songfestival nummer 1 -hit
Lees ook:Internationale Vrouwendag: What Women Want op Q-music
Lees ook:Melissa Baas op cover nieuwe 538 Dance Smash cd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>