Ontmoet Nick en Simon tijdens showcase in Wilrijk

Het vijfde album van Nick & Simon komt er aan. Kijk jij ook al uit naar ‘Sterker’, waarop onder andere ‘Vrij’ en ‘Alles Overwinnen’ staat? Eén dag voor de release stellen de twee hun album aan je voor tijdens een exclusieve Free Record Shop LIVE Showcase in het Belgische Wilrijk.

Wie het album ‘Sterker’ nu reeds reserveert bij Free Record Shop, ontvangt helemaal gratis en voor niets een duo-ticket voor deze Antwerpse Nick en Simon-avond. Om je dichtstbijzijnde Free Record Shop-filiaal te kennen, kunt u surfen naar www.frs.be.

De showcase vindt plaats op donderdag 20 september in het Coca-cola Visitors Center in Wilrijk. Het duo neemt uitgebreid de tijd om met alle fans op de foto te gaan en doet dat tussen 19u en 20u15. De showcase begint om 20u30 en duurt tot ongeveer 21u.

Is Wilrijk toch iets te ver voor je, dan kun je het album ook reserveren. Er zijn twee versies verkrijgbaar: ‘Sterker‘ en ‘Sterker (Deluxe Edition)‘.

Lees ook:Ontmoet André Jr. Hazes tijdens showcase
Lees ook:Nick & Simon zaterdag (24-8) Alles overwinnen in Brabant
Lees ook:Nick en Simon rocken in de boksring met Sterker
Lees ook:Jan Smit Free Records Shop Live! Showcase 9 augustus
Lees ook:Ontmoet Marloes in Assen en Hoogeveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>