TLC presenteert de leukste kerstprogramma’s

kerst_tlcExtreme kerstcollecties, fanatieke koopjesjagers en schoonfamilie die in de weg zit. Tijdens de feestdagen zendt TLC een selectie programma’s uit die helemaal passen in de kerstsfeer.

In een speciale editie van ‘My Crazy Obsession’ zien we een verwoede verzamelaar met 168 kerstbomen, iemand met 200.000 lampjes in zijn tuin en een collectie van 5000 sneeuwpoppen. En in de kersteditie van ‘Four Houses’ maken vier trotse huiseigenaren onderling uit wie de beste kerstsfeer heeft gecreëerd.

Tijdens de kersteditie van ‘Extreme Couponing’ kijken we hoe vier geobsedeerde bonnenknippers de dag na kerst gebruiken om massale kortingen te scoren. De lastige schoonfamilie mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de kerstdagen. In de nieuwe serie ‘Surviving the in-laws’ volgen we enkele stelletjes die op z’n zachtst gezegd nogal een troebele relatie hebben met een van de twee ouderparen. Zoals de schoonouders van Adam die even kwamen logeren en na een maand nog niet weg zijn, terwijl ze ondertussen wel het huis op stelten zetten. Dan valt één zo’n kerstdiner met de koude kant nog best wel mee.

De Kerstspecials zijn op donderdag 26 december vanaf 19:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Rubriek: De leukste vier Instagram-accounts
Lees ook:Rubriek: de leukste instagram accounts
Lees ook:Rubriek: de leukste Instagram accounts
Lees ook:Rubriek: de leukste vier instagram accounts
Lees ook:De vijf leukste uitverkoop steden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>