Daten en online delen in Samen Single bij Net5

Vanavond start het programma ‘Samen Single’ op Net 5. Vijf bekende Nederlandse vrouwen – waaronder Babette van Veen – stellen zich kwetsbaarder op dan ooit tevoren en gaan voor de camera op zoek naar nieuwe liefde. Thuis via de webcam wisselen zij onderling hun ervaringen uit en voorzien ze elkaar van gewenste, maar ook van ongevraagde adviezen. Zo zijn we getuige van hun dagelijkse beslommeringen, onzekerheden en teleurstellingen in de liefde. Ook volgen we de spannende eerste ontmoetingen en zien we pril liefdesgeluk. Dit doen de dames onder toeziend oog van de kijker en onder begeleiding van Jack Valkering.

Babette van Veen (actrice, 44 jaar), Karlijn Visser (lifestyle journaliste, 25 jaar), Natalie Ewardes (actrice, 33 jaar), Nina de la Croix (cabaretière, 31 jaar) en Daphne Flint (musicalster, 37 jaar): de vrouwen die centraal staan in Samen Single zijn stuk voor stuk mooie, sterke en onafhankelijke vrouwen. Ze staan midden in het leven, zijn druk met hun carrière en kennen daar zowel het succes als de keerzijde van. Ze zijn op veel terreinen te benijden, maar op liefdesgebied wil het niet vlotten. Hun karakters zijn uiteenlopend, maar de dames hebben gemeen dat ze allemaal klaar zijn voor de ware. En dus gaan ze hier in Samen Single gezamenlijk naar op zoek.

Onverwachte situaties
De dames worden in hun zoektocht geholpen door Jack Valkering (bekend van o.a. Pavlov en Café de Liefde). Hij geeft de dames wekelijks opdrachten waardoor ze bijzondere mannen ontmoeten, op onverwachtse dates gaan en in situaties terechtkomen waar ze anders nooit in zouden belanden. In de eerste aflevering is het al meteen raak. Karlijn, die nog nooit langer dan 1 dag een relatie heeft gehad, krijgt in haar mailbox drie profielen van mannen. Ze moet 1 man kiezen waarmee ze diezelfde avond op date gaat. Ook Nina krijgt een date van Jack: eentje die volgens hem aan al haar eisen voldoet. Maar is dat ook echt zo? Natalie blijkt nog niet alle tegenslagen van de afgelopen jaren te hebben verwerkt. Ze dreigt zich te verliezen in een losbandig bestaan. Is ze wel toe aan een nieuwe liefde in haar leven?

Samen Single is om 21.30 uur te zien bij Net5.

Lees ook:Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5
Lees ook:‘Ik ben single en draai mijn onderbroeken om’
Lees ook:Eeneiige vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo in docusoap Net5
Lees ook:Daten met Robin van Persie, Daley Blind en Wesley Sneijder
Lees ook:Date gaat boven voetbal voor Nederlandse single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>