Gers Pardoel en Charly Luske bij Peter van der Vorst

Peter van der Vorst gaat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ op bezoek bij rapper Gers Pardoel. Hij maakte de grootste Nederlandstalige top 40-hit ooit met ‘Ik Neem je Mee’ en ook het nummer ‘Bagagedrager’ wordt door heel Nederland meegezongen. Voor het eerst laat hij een camera toe in zijn bescheiden woning in Rotterdam, waar hij alle hits schrijft en opneemt. Ook zijn 35 minuten jongere tweelingbroer Robbie komt langs.

Peter is eveneens te gast bij showbizzechtpaar Tanja Jess en Charly Luske. Zij schittert in de succesvolle serie ‘Bloedverwanten’ en haar 12 jaar jongere man was publiekslieveling bij ‘The voice of Holland’ en heeft net zijn eerste succesvolle single gelanceerd. Tanja’s moeder woont nog steeds in de boerderij waar haar dochter opgroeide en ook hier gaan ze even langs.

Tot slot is er ook  een interview met Hugh Grant. De Britse acteur maakte drie jaar lang geen films, maar is nu terug als stem in de Aardman-animatie film ‘Pirates’. Hij geeft toe dat hij een bijzonder luie acteur is, die eigenlijk nog steeds niet van acteren houdt. Grant leidde afgelopen zomer de kruistocht tegen het blad News of The World. Hij vertelt waarom hij dat deed en ook dat hij is afgeluisterd en er zelfs bij hem is ingebroken in opdracht van de tabloid.

RTL 4, tussen 22.30 en 23.30 uur.

Lees ook:Eva Simons bij Peter van der Vorst
Lees ook:One Direction bij Van Der Vorst Ziet Sterren
Lees ook:Vanavond Van der Vorst met de sterren van 2012
Lees ook:Van der Vorst ziet sterren met Jan Smit; backstage The Voice
Lees ook:Single Gers Pardoel langst genoteerde Nederlandse hit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>