Christina Curry jurylid Model in 1 Dag; vanaf 1 mei op Net 5

De jury van het Net5-programma Model in 1 Dag is bekend. Christina Curry, Max Models-eigenaar Gertjan Holleman en model Barbara Snellenburg nemen plaats in de jurystoelen van het programma. In Model in 1 Dag moeten fotograaf/modellenscout Otto van den Toorn en Nancy Schoenmakers binnen een dag ieder een meisje van de straat plukken, haar omtoveren tot model en zo goed mogelijk fotograferen. De onverbiddelijke en bovengenoemde jury beslist vervolgens welk meisje wint en wordt opgenomen in het modellenbestand van MaxModels.

Fashionista Christina Curry is de dochter van Adam Curry en Patricia Paay. Christina is van jongs af aan al gefascineerd door alles wat met fashion te maken heeft. Met haar unieke eigen stijl durft ze volledig zichzelf te zijn en zich daarmee te onderscheiden van de massa. En juist dát lef om je te onderscheiden is volgens haar belangrijk voor de toekomstige modellen om het echt te kunnen maken in de top. Met haar veelzijdigheid van ervaring en kritische blik is zij een goede aanwinst voor de jury van Model in 1 Dag.

Barbara Snellenburg
Internationaal model Barbara Snellenburg werd op haar 15e ontdekt. Op jonge leeftijd vloog ze al de wereld over voor de meest toonaangevende opdrachtgevers. Ze heeft covers en editorials geschoten voor onder andere de Cosmopolitan, de Harpers Bazaar, de Vogue en de Elle. Barbara besloot te verhuizen naar dé modestad Milaan om daar haar carrière voort te zetten. Heel Italië sloot haar snel in de armen. Niet alleen als model, maar ook als actrice en presentatrice. Barbara heeft door haar eigen modellenervaring en acteerprestaties een goede kijk op het modellenvak en weet precies welke eigenschappen nodig zijn om een goed model te worden.

Gertjan Holleman
Gertjan Holleman runt het gevestigde modellenbureau MaxModels en heeft zelf ook jaren als model gewerkt. Hij weet dus als geen ander hoe de fashion branche eruitziet en belangrijker: wat je moet hebben om het als model te kunnen maken. Gertjan heeft met de jaren al vele modellen internationaal groot gemaakt –waaronder Barbara- en ook zijn vele tv- persoonlijkheden als Renate Verbaan, Ellemieke Vermolen, Sylvia Geersen en Kim Feenstra hun carrière begonnen bij Max Models. Met zijn jarenlange ervaring in de modellenwereld weet Gertjan als geen ander een model meteen te ontdekken.

Model in 1 Dag is vanaf dinsdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien bij Net5.

Lees ook:Christina Curry in de put nu Britt haar column overneemt
Lees ook:Christina Curry kijkt niet naar uiterlijk
Lees ook:Model in 1 Dag terug; scouts aankomende weken op pad
Lees ook:Christina Curry over Welkom bij de Kamara’s
Lees ook:Lieke van Lexmond, Kim Feenstra, Christina Curry, Sanne Vogel en Elle Bandita zoeken God voor de EO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>