Terence Schreurs krijgt grote gastrol in GTST; 30 april op tv

Sinds een aantal dagen deelt de cast van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ de set met actrice Terence Schreurs, want vanaf maandag 30 april is zij te zien in een grote gastrol in ‘GTST’. In de populaire RTL 4-serie, die dagelijks een miljoenenpubliek trekt, geeft Terence gestalte aan het nieuwe karakter Yvon Terstal.

Na een bezoekje aan café de Koning belandt Yvon in een spannende flirt met Rik. Terwijl hij nog heimelijk verliefd is op Nuran (Toprak Yalciner), die hem heeft afgewezen, is hij onverwachts toch geïnteresseerd in Yvon en neemt haar mee naar huis. Wat begint als een klein liefdesavontuur wordt al snel serieuzer en uiteindelijk blijkt dat Rik de aanwezigheid en aandacht van deze nieuwe vrouw in zijn leven wel heel prettig vindt. Nuran, die Rik toch niet helemaal kan loslaten, heeft al snel het vermoeden dat Yvon iets verbergt. Rik vat de bemoeizucht van Nuran op als jaloezie, maar wat als blijkt dat Nuran misschien toch gelijk heeft..?

Terence Schreurs over haar rol in ‘GTST’: “Ik vind het een grote uitdaging en erg leuk om deze rol te mogen vertolken in ‘GTST’. Het tempo ligt hoog en er wordt door iedereen met veel passie aan deze serie gewerkt. Het is absoluut een nieuw avontuur.”

Terence Schreurs was al op jonge leeftijd bezig met dansen en acteren. In 1999 stond Terence voor het eerst als actrice op het podium en in de jaren daarna volgden een keur aan producties. Zo speelde ze onder andere in de voorstellingen ‘Jan Rap en zijn maat’ en ‘Late Avond Idealen’. Naast haar werkzaamheden als actrice in het theater, was Terence te zien in diverse films en televisieseries zoals ‘IC’, ‘Annie MG Schmidt’, ‘Van God Los’, ‘De Band’, de telefilm ‘De Punt’ en ‘Seinpost’. In 2012 is Terence te zien in de bioscoopfilm ‘De Verbouwing’, gebaseerd op het boek van Saskia Noort.

Ze is te zien vanaf maandag 30 april, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Terence Schreurs: “Ik word alleen maar ellendiger als ik mijn emoties binnenhoud”
Lees ook:Britt en Ymke gaan op wereldreis: vanaf 24 april op tv
Lees ook:GTST-hunk Louis Talpe krijgt column in maandblad Glossy
Lees ook:Toiteljuffrouw GTST krijgt eigen online soap
Lees ook:Fans grote impact op sterren GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>