Vogue Nederland lancering: RTL 8 avond in teken magazine

Strike a pose, want hèt fashion magazine Vogue komt naar Nederland! Om dat te vieren, pakt RTL 8 groots uit op woensdag 21 maart met de film ‘The September Issue’, gevolgd door de unieke special ‘Vogue Report’.

Het is geen geheim dat Anna Wintour, hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, model stond voor het boek en de film ‘The Devil Wears Prada’, waarin zij een schrikbewind voert op de redactie van het fictieve modetijdschrift Runway. In ‘The September Issue’ is te zien hoe het er écht aan toe gaat op de redactie van Vogue. Anna Wintour en haar medewerkers worden gevolgd bij het maken van de septembereditie, traditioneel het dikste en meest verkochte nummer van het jaar. Te zien is hoe grote namen, zoals Karl Lagerfeld en Sienna Miller, zich schikken naar Wintour, die wordt gezien als de keizerin van de modewereld.

In ‘Vogue Report’ biedt RTL 8 een exclusieve blik achter de schermen bij de lancering van de Nederlandse Vogue. Op dit nu al veelbesproken feest, waar heel modeminnend Nederland aanwezig is, peilt mode-expert Fiona Hering de stemming. Wat hebben de genodigden met fashion, wat hebben ze aan en wat gebeurt er allemaal? Ook is er uitgebreid aandacht voor de historie van het blad en de Nederlandse hoofdredacteur Karin Swerink.

The September Issue: tussen 20.30 en 22.30 uur
Vogue Report: tussen 22.30 en 23.00 uur

Lees ook:Vogue Nederland gelanceerd – 22 maart in de winkel
Lees ook:September issue Glossyboy volledig in teken fashion
Lees ook:Eerste NL Vogue Fashion’s Night Out 13 september in A’dam!
Lees ook:Ongezond dunne en te jonge modellen niet welkom bij Vogue
Lees ook:VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>