Thuisfront over HNTM Riquelle, Elise, Michelle en Tamara

De vier finalisten van ‘Holland’s Next Top Model’ zijn bekend. Op Ibiza zagen Michelle, Elise, Riquelle en Tamara vorige week hoe Nancy als laatste naar huis werd gestuurd, wat betekent dat zij tegen elkaar strijden in de finale op maandag 14 november. Voor het zover is, leert de kijker de vier meiden van een andere kant kennen in de tiende aflevering van ‘Holland’s Next Top Model’, te zien op maandag 7 november bij RTL 5.

Coach Fred van Leer gaat langs bij de familieleden en vrienden van de topmodels to be. Hij traint mee met het voetbalteam van Michelle, gaat shoppen met de vriendinnen van Tamara, ondergaat een beautybehandeling met de vriendinnen van Riquelle en krijgt dansles van Elise’s vriendengroep. De ouders van de meiden vertellen openhartig hoe zij het vinden om hun dochter op televisie te zien. Zo kan de vader van Elise zich nog levendig herinneren hoe zijn dochter lichtelijk hysterisch om hem schreeuwde toen de deelneemsters onverwacht even mochten bellen. De moeder van Riquelle moest zien hoe de attitude van haar dochter keer op keer werd bekritiseerd en onthult hoe ze zich thuis gedraagt.

Presentatrice Daphne Deckers neemt de meiden apart om te vragen hoe zij de afgelopen weken hebben ervaren. Ze bekijken én bespreken de hoogte- en dieptepunten die deze reeks voorbij zijn gekomen. Ook krijgen de finalisten te horen wie van hen de brillenshoot in IJsland heeft gewonnen en bij alle zelfstandige opticiens komt te hangen. Daarnaast zien ze voor het eerst hoe Michelle en Riquelle de catwalk veroverden in de modeshow van couturier Addy van den Krommenacker.

Natuurlijk wordt er ook vooruitgeblikt op de finale van maandag 14 november. Michelle, Elise, Riquelle en Tamara vertellen wat hun verwachtingen zijn en hoe zij hun kansen inschatten.

Ga voor meer informatie naar: rtl.nl/hollandsnexttopmodel

Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model (HNTM)
Lees ook:Taio Cruz en smashing modeshows tijdens finale HNTM
Lees ook:Tamara Slijkhuis Holland’s Next Topmodel (Video!)
Lees ook:Anke, Bo, Daelorian en Nikki in finale HNTM
Lees ook:Michelle Sweering (16) wint Wiskunde Olympiade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>