Volle bos levendige krullen in handomdraai met Curl Secret

SetWidth350-C1000E-verp-350Een volle bos levendige krullen, wie wil dat nou niet? Dat lukt nu met de nieuwe BABYLISS CURL SECRET. Blogger Marjolein de Wit testte het krulapparaat en is helemaal om!

Met de meeste krultangen ontstaan al snel stijve krullen waaraan je ziet dat het ‘nep’ is. Daar houd ik helemaal niet van. Wat was ik daarom blij dat de Curl Secret nu op de markt is! Hiermee creëer je snel en gemakkelijk de meest natuurlijke krullen. Mijn (lange) haar krullen was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Het is even oefenen voor je doorhebt hoe het apparaat werkt, maar als je het begrijpt is het heel gemakkelijk en snel. De Curl Secret krult namelijk je haar automatisch. Je legt een plukje haar (niet meer dan 1 cm dik) horizontaal in het apparaat, sluit de tool om het haar automatisch te laten opnemen in het keramische apparaat en het geeft een piepsignaal wanneer je krul klaar is. Direct heeft je lok een natuurlijke slag.

Geen ingewikkeld gedraai, je hoeft alleen het apparaat naast je hoofd te houden. Die piepsignaaltjes zijn erg handig, want dan weet je gemakkelijk wanneer de krul klaar is. Op het apparaat zitten drie knoppen, waarmee je kunt bepalen wat voor krul je wilt. Wil je bijvoorbeeld losse krullen, dan zet je de krultang op stand 8, zodat je haar 8 seconden in het apparaat zit. Wil je liever stevige krullen? Dan  zijn 12 seconden daarvoor genoeg. Je haar lijkt direct voller en levendiger.

Belangrijk is dat je je haar van tevoren heel goed hebt uitgekamd en helemaal droog is. Als je dat niet doet, kan het voorkomen dat je haar vast komt te zitten. Geen nood: trek het haar rustig uit het apparaat. Ga dus niet aan de Curl Secret trekken, maar trek je haar er langzaam uit. Ook stopt het apparaat direct met krullen als het vast komt te zitten.

De Curl Secret is ideaal voor een volle bos levendige krullen die je in een handomdraai creeërt!

Tekst: Marjolein de Wit

Lees ook:Easy krullen of zomerse golven binnen no-time
Lees ook:Hip in een handomdraai met strijkapplicatie
Lees ook:Victoria’s Secret Fashion Show in december op Net5
Lees ook:Fabulous jeans in een handomdraai met Bleulab
Lees ook:Review New York Color Big Bold Curl mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>