Ontdek de Lush Wintercollectie 2013

Vastleggen in volledig scherm 17-10-2013 232309.bmpDe Lush Wintercollectie 2013 werd gelanceerd in combinatie met een stralende party. Speciaal voor jullie ging ik, Dagmar, naar de lancering van deze heerlijke collectie. Ik kreeg een VIP-toer door de Lush vestiging aan de Kalverstraat en ik voelde mij alsof ik in een snoepwinkel rondliep. Ik mocht heerlijke producten testen en kreeg uitleg over deze mooie collectie. Let’s get Lush!

Tijdens de wintermaanden is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen en dat is geen straf met de verzorgende producten van Lush. Zo zijn er twee feestelijke bodylotions die snel door de huid worden opgenomen, met de naam Celebrate Bodylotion en Sikkim Girls Bodycrème. Ook heeft Lush fijne producten voor het gezicht gemaakt waaronder de fijne Santa’s Lipscrub en het grappige Rudolp Gezichtsmasker. Met de lipscrub krijg je zachte lippen, terwijl je de scrub gewoon kunt aflikken! Het heeft namelijk een colasmaak. Wist je trouwens dat dit product gemaakt is met verse ingrediënten? Het masker heeft een rood neusje die je op kunt zetten voor een extra funny Rudolph effect en het kalmeert de geïrriteerde huid.

En ken je de Snow Fairy Showergel al? Deze showergel betovert je met haar zoete geuren en is een must voor deze winter. Lush is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Ben je inspiratieloos? Kijk dan naar de mooie cadeaupakketten voor must-haves en spectaculaire creaties.  In de badkamer mag het voor mij altijd winter zijn dankzij deze heerlijke Lush Wintercollectie 2013!

Tekst: Dagmar Boer

Lees ook:Ontdek de fijne lenteproducten van Lush
Lees ook:Ontdek de najaar/wintercollectie van MET Jeans
Lees ook:Ontdek Paul Frank wintercollectie
Lees ook:Ontdek nieuwe wintercollectie Kate Moss voor Rimmel
Lees ook:Lush haalt de lente in huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>