Meiden.blog.nl test Philips Lumea Precision Plus

philipslumeaprecisionplusHet ideale apparaat voor altijd stralende benen leek uitgevonden te zijn. Met de Philips Lumea hoefde je alleen eens in de drie weken je benen te laseren en na drie maanden zouden je haartjes voor een lange tijd wegblijven. Blogger Jessey de Graaf test de Philips Lumea Precision Plus.

Ik zou naar Amerika gaan over drie maanden, dus het was ideaal voor mij! Normaal scheer ik mijn benen om de dag, omdat ik altijd gladde benen wil hebben en allergisch ben voor stoppels.

Ik begon ongeveer twee maanden geleden met het laseren van mijn benen. Ik stond in de badkamer met de gebruiksaanwijzing in mijn hand. Op de doos staat ‘snelle behandeling’, nou dat heb ik geweten. Omdat je niet dezelfde plek op je benen twee keer mag laseren, moet je banen tekenen met oogpotlood van ongeveer 4 centimeter breed. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik moest alleen al op mijn kuiten zes banen tekenen. Voordat ik mezelf helemaal had gebodypaint was ik al 10 minuten verder.

Voordat je begint met laseren moet je je benen goed scheren (Ja, dubbel op dus). Als je dat niet doet, en je lasert een haartje weg, brandt dit enorm en dat doet zeer! Ik kreeg ook de eerste keer nadat ik mijn benen van onder naar boven gelaserd had, allemaal rode bultjes en irritatie.

Na 2 maanden werd ik al een beetje gedemotiveerd om steeds na drie weken weer alles te laseren. Ik merkte ook geen verschil met twee maanden daarvoor. Voor mij is de Lumea Precision Plus geen uitkomst. Het kost veel tijd, het doet pijn en een duidelijk resultaat is er niet. Misschien dat het apparaat bij andere meiden een werelduitvinding is, maar ik pak toch liever mijn scheermesje!

Tekst: Jessey de Graaf

Lees ook:Fabel of feit: Bio-Oil – Dewi test ‘m voor Meiden.blog.nl
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>