Meidenblog test Oilily’s nieuwste parfum, douchegel en bodylotion

5Blogger Irene Groenink heeft de nieuwste parfum, douchegel en bodylotion van Oilily getest en heeft onder meer gekeken of de geuren en verpakkingen inderdaad zo creatief en fantasierijk zijn als Oilily beweert. Ook zo nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

“Er is een plek op aarde waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Waar je vrij bent om te doen wat je wilt en waar niemand tegen je zegt dat je iets niet mag of kunt doen. Het mooie is, dat je er naartoe kunt wanneer je zelf wilt. Die plek zit namelijk in je hoofd, daar waar ideeën en fantasieën ontstaan. Het is de plek waar Oilily zich het meest op haar gemak voelt en waar creativiteit ontstaat.”


Zijn de verpakkingen aantrekkelijk?
Een dikke vette ‘ja’! Wie wordt er nou niét blij van bloemetjes en veel felle kleuren?! En dat doosje waar de parfum in zit, da’s tenminste weer eens wat anders dan ‘normaal’.

Waar ruikt deze lijn naar?
De producten ruiken heel fruitig en bloemig. Om het iets concreter te maken, citeer ik even: “In de fruitige topnoten het sprankelende van vers geplukte Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart ontluikt de geur van een weelderige zomerse bloementuin met Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen. De combinatie met zomerfruit als meloen, pruim, groene appel en frambozen geeft de hartnoot een fruitige twist. De basis is warm en fluwelig dankzij sandelhout, eikenmos en een vleugje Indonesische vetiver.” Ik vind het heel moeilijk om te bepalen welke noot er nou echt uitspringt, maar wat ik wél weet, is dat ik helemaal weg ben van deze lijn!

Blijft de geur lang hangen?
Ja, helemaal als je alle drie de producten na elkaar gebruikt. Dan draag je gegarandeerd de hele dag de zomer bij je. Ideaal, nu de herfst weer voor de deur staat..

Zijn de producten fijn in gebruik?
Ja hoor. De douchegel en de bodylotion hebben zo’n makkelijk druk-systeem (zie foto) en de parfum, tsja, in hoeverre kan een parfum niét makkelijk in het gebruik zijn?!

Is er dan niéts negatiefs aan te merken op deze producten?
Nou, het enige waar ik een klein beetje moeite mee heb, is met het uit elkaar houden van de bodylotion en de douchegel. Op de kleur na, zijn de verpakkingen namelijk helemaal identiek.

Prijsinformatie: De parfum (75 ml) kost €34,95 en de douchegel en bodylotion (beide 200 ml) kosten €12,95. Een prima prijs-kwaliteitverhouding als je het mij vraagt.

Wat is, na het lezen van deze review, jouw indruk van deze nieuwste Oilily-lijn? Laat gerust een reactie achter!

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Meidenblog test Rituals’ nieuwe body parfum ‘Happy Mist’
Lees ook:Nieuwe Go Fresh voedende douchegel en lotion
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Oasis Fresh Dawn-collectie
Lees ook:Meidenblog test scheerproducten van merk Oscar
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Meidenblog test Oilily’s nieuwste parfum, douchegel en bodylotion

  1. Suzanne

    Er staat heel duidelijk op de verpakkingen dat de één bodylotion is en de ander shower gel… (had je je bril niet op?:-))

      /   Reply  / 
  2. Blogpoule

    Ik begrijp Irene anders wel. Op het eerste oog zie je ook niet goed wat wat precies is, totdat je er aandachtig(er) naar gaat kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>