Aan dit geurtje blijf je ruiken: Honey – Marc Jacobs

honey_marcjacobsSoms zijn er van die parfums waar je geen genoeg van kunt krijgen. Je blijft eraan ruiken omdat het zo’n ont-zet-tend lekker luchtje is. Honey, de nieuwe parfum van Marc Jacobs is er zo een. Wil je weten waarom? Lees snel verder!

De flacon..

..ziet er prachtig uit! Door de stippen en het geel in de dop vrolijk en zomers, de parels in de vlinders en de gouden details maken ‘m sjiek. Het design is typisch Marc Jacobs; grafische strepen gemixt met speelse vlinders. De fles is een ware lust voor het oog en aanwinst op je badkamerplank.

De geur..

..ruikt fris, vrolijk en zonnig. (kan dat met een geur? Ja, dat kan!) Dit komt door de peer en mandarijn. Maar ook is hij zacht en verleidelijk door honing en vanille. Kortom het perfecte luchtje voor een date of  feestje.

De prijs..

..is wat minder. 71 euro is best veel geld. Aan de andere kant is het wel echt een bijzondere geur en daarmee perfect voor speciale gelegenheden. Daarom denk ik dat Honey het geld zeker waard is!

Kosten per flesje:

30 ml: €51

50 ml: €71

100 ml: €91

Tekst: Ilse Maas.

Lees ook:Getest: Daisy Dream by Marc Jacobs
Lees ook:Win: Marc Jacobs Daisy Dream fiets
Lees ook:Marc Jacobs’ parfumring
Lees ook:Daisy dream Marc Jacobs fiets
Lees ook:Marc Jacobs maakt flesjes Coca-Cola light weer hip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>