Meidenblog test Alpha Beta Glow Pad

IMG_40861-224x300Blogger Danny Nomden heeft  de Alpha Beta Glow Pad van Dr. Dennis Gross getest. De Glow Pad is voor je gezicht en voor je lichaam en gaat antiveroudering tegen, zorgt voor een bruinere huid en voor extra vitamine D. Dit product helpt mee-eters te bestrijden en verhelderd de pigmentvlekjes. En hij gaat ook nog eens een droge huid te lijf.

Is de verpakking aantrekkelijk?
De verpakking is compact, klein en handig. De verpakking is hersluitbaar, dus je kunt alles van de Glow Pad in de verpakking bewaren. De verpakking is roodachtig met oranje en wit, wat je gelijk al doet denken aan de zomer en de zon. Er staat bovenaan ‘Beauty To Glow’, een referentie naar het bruiner worden van je huid. Hoewel dit product voor zowel vrouwen als mannen is, zullen de dames sneller geneigd zijn dit te kopen als we alleen van de verpakking uit moeten gaan.

Is de Glow Pad fijn te gebruiken?
De Glow Pad is een zacht, vochtig doekje. Met dit doekje ga je je hele gezicht bij langs, maar vergeet niet om ook je oren en je hals te doen. Het inwrijven met het doekje gaat nogal stroef. Je wilt geen plekje missen, maar het doekje zorgt ervoor dat je niet door kan blijven wrijven omdat het bijvoorbeeld dubbelvouwt. Het is dus belangrijk dat je wel aandacht besteed aan waar je het smeert. Ook geldt: hoe vaker je wrijft op dezelfde plek, hoe bruiner je wordt. Dus smeer het op alle plekken goed uit.

Is er iets opvallends aan de Glow Pad?
Wat me gelijk opviel was dat de Glow Pad een aparte geur heeft. Als je klaar bent met het inwrijven van je gezicht of lichaam, blijft de geur nog even hangen. Niet een geur die iemand gelijk ruikt, maar jijzelf ruikt het wel, ook al heb je parfum opgedaan. De geur blijft minstens twee uur bij je, maar er echt aan storen doe je niet.

Heeft de Glow Pad het gewenste resultaat?
Nadat je de Glow Pad hebt gebruik zie je niet gelijk verschil. Het heeft een uurtje nodig om het in te laten trekken. Na een uur word je huid iets bruiner, maar nog steeds niet erg merkbaar. Pas na twee uur zie je duidelijk een verschil. En dat viel ook op. Men vroeg mij hoe het kwam dat ik zo bruin ben geworden. En het mooie? Het lijkt heel natuurlijk! Het is net alsof je een weekje naar Mallorca bent geweest. Het ziet er beter uit dan iemand die drie keer in de week onder de zonnebank gaat.

De Glow Pad blijkt ook nog de tweede dag z’n werk te doen: ik was nog steeds even bruin. Zelfs nadat ik gedoucht heb, was er geen verschil. Best tof: het effect van de Glow Pad blijft zelfs nog op je gezicht zelfs ná een douchebeurt. Dat kun je nog niet eens zeggen van de beste foundation. Aan het eind van de tweede dag begint het wat minder te worden. Sommige plekken worden lichter, maar dat zal een ander niet zo snel opvallen. Om je bruine teint echt weg te krijgen, dien je goed te schrobben onder de douche. Het heeft me een tijdje geduurd om het weg te krijgen.

Als je een natuurlijke, bruinere huid wilt is de Alpha Beta Glow Pad aan te raden. En mannen: zelfs jullie kunnen wel een kleurtje gebruiken in deze natte en koude zomer. Ook jullie kunnen dus gerust dit product gebruiken.

Het Alpha Beta Glow Pad pakket bevat twee doekjes voor je gezicht en twee doekjes voor je lichaam. De doekjes zijn eigenlijk voor eenmalig gebruik, maar kun je een dag later ook nog wel gebruiken.

De Alpha Beta Glow Pad kost €29,95 en is verkrijgbaar bij de Red Carpet Queen store in Amsterdam.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten
Lees ook:Meidenblog test exfoliating wash van Philosophy
Lees ook:Meidenblog test Origins’ Energy-Boosting Moisturizer
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Dead Sea Mineral Face
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Sun Zone producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>