Oplossing voor stijl en futloos haar: Remington Perfect Waves

imagesCAR1M3D2Heb jij last van stijl pluizig en futloos haar? Wil je graag slag, volume en een gezonde glans in je haar? Dan is de Remington Perfect Waves precies wat je zoekt! Het nieuwe stylingapparaat zorgt gemakkelijk voor beachy waves. Je plaatst je haar tussen de speciaal gemaakte stylingplaten en creëert hiermee perfecte duurzame golvende krullen. Dewi van Hardeveld test ‘m voor Meiden.blog.nl.

De speciaal ontworpen stylingplaten hebben een 4x beschermende coating. De eerste twee coating lagen zijn een keramische en een toermanlijnironische coating, deze beschermen het haar zodat het niet uitdroogt, houden het elastisch en zorgen dat gekleurd haar niet beschadigd. De derde coating is een antistatische coating, hierdoor heb je dus geen last meer van statisch haar. De vierde coating is een soepel glijdende coating, hierdoor glijdt de tang makkelijke door je haar zonder dat je haar eraan vast blijft zitten.

Het gebruik van de tang is zeer eenvoudig, je hebt geen kapper of haarstylist meer nodig! Je steekt de stekker in het stopcontact. Daarna draai je aan de temperatuurinstelling voor de juiste temperatuur. Deze baseer je op het soort haar dat je hebt, hoe donkerder en dikker je haar is, hoe hoger je de temperatuur in moet stellen. Vervolgens schuif je de aanknop op aan. Er begint nu een groen lampje te knipperen op het apparaat. Wanneer het knipperen is gestopt heeft het apparaat de juiste temperatuur bereikt en kun je beginnen.

Het opwarmen duurt maar 30 seconden, je kan in die tijd dus mooi je haar even doorborstelen zodat deze klitvrij is en eventueel nog een verzorgend product speciaal voor styling aanbrengen. Vervolgens pak je een pluk aan en sluit je de tang om dit plukje heen, hoe grote de pluk, hoe groter de waves worden. Je hebt dus zelf in de hand hoe het resultaat wordt. Begin bij de wortels van je haar, klik de tang om het bovenste stuk en houdt hem een paar seconden vast. Vervolgens pak je het volgende stuk van de pluk haar en werk je zo je weg naar beneden.

Binnen een paar minuten ben je zo je hele haar door. Na het gebruik heb je een gezonde glans in je haar en ook gekleurd haar glanst weer helemaal op. Je haar is niet meer statisch, alle pluis is verdwenen en het futloze haar is veranderd in prachtig volume. Wanneer het haar geheel afgekoeld is kun je deze verder in model brengen en fixeren door bijvoorbeeld haarlak in te gebruiken.

Ook sexy golvend haar krijgen? Je kunt de Remington Perfect Waves kopen voor de adviesprijs van €44,99

Tekst: Dewi van Hardeveld

perfect-waves-tang_01

Lees ook:Fijn, dof en futloos haar in model krijgen
Lees ook:Remington I-Light Pro haarverwijderaar
Lees ook:Wie heeft het meeste gevoel voor stijl?
Lees ook:Veren voor in je haar: @MeidenblogNL ontdekt featherworkxx
Lees ook:Hypebazaar: shopping nieuwe stijl in Eindhoven en Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>