Tips & Tricks Smokey Eyes: gemakkelijker dan ooit

Smokey Eyes zijn nog steeds helemaal hot maar blijven lastig uit te voeren. Wil je zelf smokey eyes maken? Hieronder de sleutel tot de perfecte smokey eyes. Volg de step by step om de complete look gemakkelijk aan te brengen. Met de Smokey Eye Palette van GOSH creëer je in een handomdraai de meest fantastische smokey eyes. GOSH Cosmetics heeft 4 Smokey Eye Palettes ontworpen met 4 prachtige kleurencombinaties; paars, bruin, blauw en zwart.

  1. Breng de lichte midden kleur oogschaduw (02) aan op het ooglid. Dit is een goede basis en maakt het makkelijker om de andere kleuren hiermee te blenden.
  2. Gebruik een teint donkerder (03) in het midden van je ooglid en markeer de arcadeboog met de donkere kleur (04). Als je oogleden wat hangen, breng dan de oogschaduw boven de arcadeboog aan om de ogen te liften.
  3. Highlight met de lichtste kleur (01) in de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauwen voor een oplichtend effect.
  4. Blend, blend, blend zodat alle kleuren mooi in elkaar overlopen.
  5. Breng Kohl potlood aan op de onderste wimperrand en onder het oog zelf voor een nog intensere look. Dit hoeft niet heel netjes en kan een beetje uitgeveegd worden. Breng de donkere oogschaduw (04) aan over het oogpotlood. Hierdoor wordt de lijn een beetje vervaagd waardoor het langer blijft zitten.
  6. Breng de GOSH Intense Eye Liner Pen aan bij de bovenste wimperrand voor een extra vavavoom effect. Trek een zwarte lijn van de binnen- naar de buitenkant waarbij de lijn bij de buitenste ooghoek dikker aangezet mag worden.
  7. Maak de look af met de GOSH Boombastic XXL Volume Mascara. Nu heb je de meest intense en verleidende Smokey Eyes.

Extra tip: Gebruik een GOSH Velvet Touch Eye Primer of een GOSH waterproof Eye Shadow Base voor een goede basis waardoor de oogschaduw beter en langer blijft zitten.

Smokey Eye Palette: € 11,49

Lees ook:LOOkX look: Velvet Fashion Look (make-up tips!)
Lees ook:Smockey eyes met oogschaduw trio van Sante; wij testen het
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes
Lees ook:Make-up tips Jenna Menard, Clinique Global Colour Artist
Lees ook:Miss Gosh 2012: Get the look + backstage foto’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>