Miss Sporty Lash Millionaire All-In-One Mascara

Voor alle meiden met een dure smaak: jullie gebeden zijn verhoord. De champagne onder de mascara’s is zojuist gearriveerd! Iedereen die er een lifestyle van een superster op na wil houden, heeft als mascara alleen nog maar de Miss Sporty Lash Millionaire All-In-One nodig. Glamour en stijl in een handomdraai. Lengte, volume en die onwaarschijnlijk geraffineerde look waar we zo gek op zijn: het ligt nu voor jou voor het grijpen. Het wordt tijd om die wimpers te pimpen zonder een vermogen uit te geven…

Met Lash Millionaire All-In-One zien je wimpers er voller en weelderiger uit dan ooit tevoren. Adembenemend lange, perfect gescheiden wimpers en de meest luxueuze look die je ooit hebt gezien. Eén enkel laagje geeft al een wauw-effect. Opeens heb je véél meer wimpers, die er ook nog eens langer, voller en verleidelijker uitzien. Je nieuwe wimpers blijven tot wel 16 uur lang mooi dankzij een slimme formule, en je hoeft je ook geen zorgen te maken over vlekken of vegen. Daar is Lash Millionaire All-In-One véél te stijlvol voor.

Vergeet die gewone mascaraborsteltjes maar. Dit is een luxe-onderdeel van je beautycase! Een multifunctioneel vezelborsteltje dat ontwikkeld is om je wimpers te verveelvoudigen en ze onmiddellijk de perfecte volheid, lengte en uitstraling te geven. Eén keer zwaaien met dit toverstokje en je hebt die klontervrije, waanzinnig weelderige wimpers waar iedereen van droomt.

De glanzend zwarte verpakking met grote gouden letters straalt aan alle kanten luxe uit. De extravagante vormen geven aan hoe je wimpers eruit gaan zien: langer, voller en nog perfecter.

Deze mascara is verkrijgbaar voor €4,99.

Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic
Lees ook:In Extreme Dimension Lash; nieuwe mascara van MAC
Lees ook:Intens zwarte MAC mascara: Extended Play Gigablack Lash
Lees ook:Miss Sporty Boost je make-up
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>