Make-up look Metallic van Babor Glam voor femme fatales

BABOR’S make-up voor dit winterseizoen is zó cool, dat het de aankomende winter zomaar een paar graden kouder kan zijn… De Metallic Glam make-uplijn van schittert glamoureus, verleidelijk en mysterieus tegelijk. Voor de wintermake-up heeft Peter Schmidinger, internationaal make-up directeur van het merk, twee looks ontwikkeld. Metallic Blue Night hult de ogen in een ijzige, nachtblauwe tint en de Femme Fatale look maakt de lippen extreem verleidelijk.

De Metallic Eye Shadow Collection maakt elke vrouw tot koningin van de nacht – zelfs overdag! De trendkleur nachtblauw is het hart van de collectie en wordt vergezeld door drie nuances: metallic beige, taupe en antraciet. Met deze tinten worden krachtige, blauwe smokey eyes gecreëerd. Hightech pigmenten zorgen voor metaalachtige effecten. De Super Style Mascara 03 blue completeert de oogmake-up. Soepele was en flexibele polymeren vormen zich om de wimpers en zorgen voor een extreem verlengend effect – net als bij een miniwimperhaarverlenging. Met vitamine A en E zorgt de mascara tegelijkertijd voor regeneratie en bescherming van de wimpers. De subtiele rosé glanzende lippenstift Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose maken de glamoureuze smokey eyes helemaal af.

Femme Fatale
Bij de Femme Fatale look worden de ogen subtiel opgemaakt: de wimperrand wordt aangezet met de metallic antraciet eye shadow en de Super Style Mascara 01 black zorgt voor een zwoele oogopslag. Op deze manier baant de bescheiden oogmake-up een weg voor dé lippenstift onder de lippenstiften: Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red. Deze stift hult de lippen in pure, rode verleiding. “Wie de lippen zo duidelijk op de voorgrond plaatst, moet goed letten op de contouren en van tevoren de liplijnen tekenen met de Maxi Definition Lip Liner 06 classic red”, adviseert Peter Schmidinger.

Peter Schmidinger geeft make-up tips voor de basis en de finishing touch van beide looks: “De basis is altijd een regelmatige teint. Dat lukt het beste met de veelzijdige Perfect Finish Foundation. De ultieme finishing touch van de looks zijn de nagels. De Ultra Performance Nail Colour in de kleur 23 dramatic red past perfect bij de fonkelend rode lippen van de Femme Fatale. De tint 24 elegant mud maakt de dramatische blauwe oogmake-up van de look Metallic Blue Night helemaal af.”

 Metallic Eye Shadow Collection €28,50
 Super Style Mascara 03 blue, 01 black €21,50
 Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose €21,50
 Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red €19,50
 Maxi Definition Lip Liner 06 classic red €12,00
 Perfect Finish Foundation (5 tinten) €28,50
 Ultra Performance Nail Colour 23 dramatic red, 24 elegant mud €9,50

Voor verkoopinformatie in Nederland: www.babor.nl | 045 531 83 00

Lees ook:Gwyneth Paltrow gezicht Boss Nuit Femme
Lees ook:Zomerse Color Rush met make-up van NYC
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Nicki Minaj opnieuw gezicht van MAC Viva Glam
Lees ook:Make-up voor voorjaar en zomer van ARTDECO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>