NYC City Sweets voorjaarscollectie; stralende make-up

Kun je ook niet wachten op het moment dat het zonnetje weer lekker schijnt? NYC zorgt ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent. Maak nu kennis met de voorjaarscollectie City Sweets.

Ultra Last Lipstick
De lente is de tijd om te verleiden en NYC helpt je daar mee. City Sweets brengt je nieuwe schitterende kleuren van de Ultra Last Lipstick. Met deze Lipstick creëer je verleidelijke mooie lippen. De Ultra Last Lipstick is verkrijgbaar in vijf schitterende kleuren, heeft een ultra rijke glans en houd tot wel zes uur.

Kiss Gloss
Of creëer super sexy lippen met de NYC Kiss Gloss. Met deze lipgloss, verkrijgbaar in drie mooie kleuren worden je lippen ultra kissable. Niemand die jouw kus meer kan weerstaan. De Kiss Gloss is gemakkelijk aan te brengen en glanst tot maar liefst vijf uur.

Expert Last Nail Polish
Dit voorjaar staat in het teken van prachtige pasteltinten en natuurlijk brengt NYC jou de mooiste kleuren. De voorjaars City Sweets voorjaarscollectie omvat onder andere drie mooie pasteltinten van de Expert Last Nail Polish. Deze met de schattige namen Bubbelgum Pink, Mint Macroon en Lavender Cupcake, kun je zeker niet laten staan.

French Manicure
Deze lente is de omgekeerde French Manicure een must om je voorjaarslook compleet te maken. Wil je dit ook? Gebruik de zachte City Sweets Expert Last Nail Polish kleurtjes voor een omgekeerde French Manicure Look. Met de nagellak van NYC creëer je in een handomdraai verschillende mooie kleurencombinaties. Breng een kleur aan op je gehele nagel. Laat deze lak eerst goed drogen. Breng vervolgens een lijn met een andere kleur op de nageltip aan.


City Curls Mascara
Natuurlijk vergeet NYC deze lente je ogen niet, want in New York draait alles om je ogen. Je wimpers moeten altijd perfect gekruld zijn en daar zorgt de NYC City Curls Mascara voor. De Curl Express Technologie geeft de wimpers direct tot wel 60 procent meer krul en 70 procent meer lengte.

Liquid Eyeliner
Geef je ogen de finishing touch en gebruik de NYC Liquid Eyeliner. Ga voor het perfecte lijntje of voor een sexy cat’s eye look. Met de NYC Liquid Eyeliner creëer je de mooiste ogen. Het is deze lente nog nooit zo gemakkelijk geweest om je ogen te laten stralen.

Voorjaarslook
Hoe creëer je de ideale voorjaarslook? Ga voor zwoele, sexy ogen en maak gebruik van de City Curls Mascara. Breng een subtiel lijntje aan met de Liquid Eyeliner en laat deze mooi schuin uitlopen aan het uiteinde. Leg het accent vervolgens op de lippen met de Ultra Last Lipstick en breng een vleugje Kiss Gloss aan voor extra glans .Geef je voorjaarslook de finishing touch door je nagels een omgekeerde french manicure te geven met bijvoorbeeld de Mint Macroon (nr.253) en Lavender Cupcake (nr.257).

Ultra Last Lipstick Modern Love (nr. 437) t.w.v € 2,99
Ultra Last Lipstick Peach Fizz (nr. 433) t.w.v € 2,99
Ultra Last Lipstick Tender Blush (nr. 435) € 2,99
Kiss Gloss Murray Hill Melon (nr. 536) € 1,99
Kiss Gloss Sugar Hill Shimmer (nr. 529) € 1,99
Kiss Gloss Murray Hill City Sorbet (nr. 531) € 1,99
City Curls Mascara € 2,99
Liquid Eye Liner € 2,99
Expert Last Nailpolish Bubbelgum Pink (nr. 251) € 2,99
Expert Last Nailpolish Mint Macaroon (nr. 253) € 2,99
Expert Last Nailpolish Lavender Cupcake (nr. 257) € 2,99

De NYC City Sweets voorjaarscollectie is nu exclusief bij Kruidvat.

Lees ook:Zomerse Color Rush met make-up van NYC
Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Lipgloss van NYC blijft acht uur lang zitten!
Lees ook:NYC Cityproof collectie
Lees ook:Zomerse make-uplook van LOOkX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>