Meiden.blog.nl leest ‘De mannenmaker’ van Petra Kruijt

9200000011683872Chicklit-liefhebber Dagmar Boer was wel weer toe aan een nieuw boek. Ze las voor Meiden.blog.nl het nieuwste boek van Petra Kruijt. Ontdek snel ‘De mannenmaker’

De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze kritisch geworden of is er meer aan de hand?

Het boek ‘De mannenmaker’ geschreven door Petra Kruijt kwam op mijn pad en haar schrijfstijl werkt verslávend. Deze stijl is namelijk vlot en het bevat een goede dosis humor, waardoor je door het boek heen vliegt en je wordt meegevoerd in de ervaringen van de stylist voor hopeloze gevallen. Dankzij de beeldende woordkeuze is iedereen in staat om helemaal weg te zwijmelen in deze chicklit.

Anne gaat door het leven als de mannenmaker en zij probeert mannen te transformeren in betere versies van haarzelf, waarmee zij niet alleen de mannen een plezier doet, maar ook de vrouwen die zij erna zullen krijgen. Een win-win situatie zou je denken, maar ook Anne kent moeilijke momenten. Dit levenswerk kent namelijk obstakels wanneer blijkt dat het lastig is om na al deze geslaagde projecten een nieuwe man te vinden. Anne komt na flinke tegenslagen tot nieuwe inzichten waardoor niet alleen haar leven, maar ook het boek een bijzondere wending krijgt. Anne heeft de gunfactor en je leeft als lezer met haar mee. Anne verdient de man die zij in haar leven nodig heeft ondanks haar originele mannengeschiedenis. Haar mannenformule werkt, maar waarom niet voor haarzelf op langer termijn? Blijft het opvoeden van mannen haar roeping of treft ook Anne haar prins op het witte paard?

De mannenmaker‘ is het nieuwste én vijfde boek van Petra Kruijt en is nu verkrijgbaar (klik op de titel, zodat je ‘m meteen kunt bestellen bij bol.com). Doen, want hij hoort absoluut in jouw verzameling chicklits thuis. ‘De mannenmaker’ is een aanrader voor elke vrouw die de nodige ontspanning kan gebruiken en meegesleurd wil worden in de perfecte chicklit voor op het strand of in de achtertuin. Drankje erbij en genieten van het avontuur originele dat ‘De mannenmaker’ heet.

Tekst: Dagmar Boer

Lees ook:Meiden.blog.nl leest boek van zussen Crispijn
Lees ook:Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl feliciteert kroonprinses Amalia
Lees ook:Meiden.blog.nl bezoekt theatervoorstelling Baantjer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>