Mzzlmeiden gaan naar Fashion Week in Parijs

Vandaag is het nieuwste avontuur van de Mzzlmeiden verschenen. In dit boek van Marion van de Coolwijk gaat Joan met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs.

Joan mag nog twee mensen uitnodigen. Ze vraagt Hanna en haar zusje Kim. Die gaat, eenmaal in Parijs, he-le-maal los. Joan en haar moeder zitten ondertussen bij waanzinnige modeshows, maar toch loopt het stroef tussen hen.Tanja treedt tijdens de Fashion Week op met The Jeans. Dat klinkt geweldig, maar Tanja heeft een stalker, en hij blijkt haar naar Parijs te zijn gevolgd.

Niet alleen het boek ligt nu in de winkel. Ook de mzzlmeiden-agenda is er weer. Deze staat boordevol weetjes, tips, spreuken en tekeningen van de mzzlmeiden voor een heel schooljaar meidenlol. Klik hier om de MZZL Meiden schoolagenda 2012-2013 te bestellen bij Bol.com.

Marion van de Coolwijk heeft al meer dan 200 kinderboeken geschreven. Ze won met Mzzlmeiden de Tina-Bruna Award en werd meerdere keren genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. Mzzlmeiden geheimen is het negende deel in deze succesvolle serie. Wil je ‘m bestellen: klik dan hier Geheimen.

Lees ook:MZZLmeiden Winterlove
Lees ook:Win MZZLmeiden Winterlove @MeidenblogNL
Lees ook:Front row bij Amsterdam Fashion Week (#AFW) met app
Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week op Nintendo 3DS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>