Gratis e-book op Valentijnsdag!

Op Valentijnsdag draait het om nieuwe liefde of om liefde die al jaren onverwoestbaar is. Leuk, lief en aardig. Maar is je relatie net op de klippen gelopen dan is Valentijnsdag op zijn zachtst gezegd een zeikdag waarop je verwoed probeert de herinneringen uit je hoofd te zetten. Exen en Valentijnsdag, kan het samen?

Ja hoor, vinden Ambo|Anthos uitgevers en Viva. Exen en Valentijnsdag kunnen volgends hen prima gecombineerd worden en daarom hebben zij samen een leuke actie opgezet. De Viva staat deze week volledig in het teken van exen. In het tijdschrift vind je daarom een voorpublicatie van de nieuwe thriller Ex van Helen FitzGerald.

Is dit leesfragment niet genoeg voor jou? Wees er dan snel bij op 14 februari want uitsluitend dan is het hele boek  gratis als e-book te downloaden. Leuk voor iedereen met een iPad, iPod, Smartphone en e-reader. En als je nog gewoon ouderwets een computer hebt, dan kan dat ook!

Downloaden kan maandag op www.viva.nl!

Nieuwsgierig? Hier de trailer alvast!

Lees ook:Inspiratie voor je look op Valentijnsdag
Lees ook:Ontdek wat de BN’ers op Valentijnsdag doen
Lees ook:Comma lanceert speciale collectie voor Valentijnsdag
Lees ook:Valentijnsdag volgens Barbie en Ken; met tips voor singles
Lees ook:Leukste dingen voor Valentijnsdag bij HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>