Welke zonnebril past bij jou?

Sta jij ook altijd uren in de winkel te dralen bij het zonnebrillenrek? Zonnebril op, spiegel zoeken, checken:  nee, toch niet helemaal wat je zocht. Al die keuzes! Maar Pearle gaat het je gemakkelijk maken. Vanaf nu kun je gewoon thuis kijken welke bril bij je past, met de zonnebril-app!

Pearle heeft een applicatie gelanceerd waarmee je met je iPhone of Android toestel zonnebrillen kunt passen. In de applicatie is de collectie van deze zomer te vinden, waaronder brillen van merken als Levi´s, Ray-Ban en Emporio Armani. Door de foto met zonnebril te uploaden naar de Pearle website en zoveel mogelijk stemmen via social media te verzamelen, maak je kans om een origineel exemplaar van de gekozen zonnebril te winnen!

Met de gratis app kies je gemakkelijk de bril die bij jouw past. Je kiest een foto van je iPhone of Android toestel en plaatst daarop een zonnebril van Pearle. De zonnebril kan vervolgens via de iPhone app gepinched, verkleind en geroteerd worden. Op Android kan de slider gebruikt worden om te roteren.

Door de foto met zonnebril te uploaden naar de Grote Pearle Fotowedstrijd website maak jij kans om de virtuele zonnebril om te ruilen naar een origineel exemplaar. Deel de foto via Facebook, Twitter en Hyves om zoveel mogelijk stemmen verzamelen.

De app is gratis te downloaden via: http://foto.pearle.nl

Lees ook:Anticonceptie: wat past bij jou?
Lees ook:Check welke bikini bij je figuur past
Lees ook:Picard tas vormt eyecatcher die bij je past
Lees ook:Wat veroorzaakt bij jou het ‘lentegevoel?’
Lees ook:Een zonnebril is handig, maar hoe kies je de beste?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>