Ingrid Jansen op podium MTV EMA met Icona Pop

Foto: Robin Kamphuis

Foto: Robin Kamphuis

Presentatrice en danseres Ingrid Jansen zal zondag aanstaande voor tientallen miljoenen kijkers optreden tijdens de MTV EMA’s. Ingrid Jansen die al eerder danste met sterren als Shakira, The Sugababes zal zondag het podium delen met popsensatie Icona Pop.

Ingrid is als hoofdrolspeelster van de Nederlandse dansfilm “ Bodylanguage” en als coach van het dansprogramma ‘Avro’s Junior Dance’ een voorbeeld voor veel dansers. Maar ook moest zij voor deze opdracht gewoon met klamme handen, samen met honderden nationale – en internationale dansers auditie doen. “Ik vind het een ontzettende eer om nogmaals op het podium van de MTV EMA te mogen staan”, aldus Ingrid.

Ingrid Jansen zal vanaf eind deze maand een online dansprogramma gaan presenteren met de naam ‘Dance Life’. Een programma in de oude TMF-style met gasten uit de danswereld, kijkjes achter de schermen, danstips & trucs en de vetste dansgadgets.

Klik hier om alles over MTV EMA te lezen.

Lees ook:Dansers #SYTYCD showen moves tijdens optreden Icona Pop
Lees ook:Miley Cyrus steekt joint op tijdens MTV EMA
Lees ook:Optreden Miley Cyrus tijdens MTV EMA in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Katy Perry en Will Ferrell bij MTV EMA Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Zweedse duo Icona Pop in volgend leven lesbisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>