Win make-up met Bourjois Make My Holiday Game

De zomervakantie is bijna in zicht en bij zomerse temperaturen hoort natuurlijk een passende look. Ga jij romantisch naar Parijs of kamperen in het zuiden? Wat is jouw favoriete vakantiebestemming. Doe mee en vertel het. Als je tien stemmen verzamelt, win je een Bourjois make-up set!

De actie start vandaag om 11.00 uur via de Facebook-pagina van Bourjois. Er worden maar liefst 1000 pakketjes uitgedeeld. En als extra cadeau krijgen alle deelnamers 25% korting op het gehele Bourjois assortiment bij de deelnemende DA winkels.

Maak ook kans via Meiden.blog.nl! Daarvoor hoef je alleen de volgende vraag te beantwoorden.

Met welke look vier jij de zomer en waar ga je dan naar toe?

Lees ook:Jungle fever-look met nieuwste herfst make-up Bourjois
Lees ook:Maak kennis met Rihanna MAC Holiday make-up
Lees ook:Meiden met te veel make-up op krijgen make-under
Lees ook:Win ontzettend veel Gosh make-up producten
Lees ook:Hippe oranje look met make-up assortment Etos

36 Reacties // Reageer

36 thoughts on “Win make-up met Bourjois Make My Holiday Game

  1. Patricia de Ryck Auteur

    Reacties op de vraag: Met welke look vier jij de zomer en waar ga je dan naar toe? kun je hier plaatsen. We mogen maar liefst vier Bourjois make-up setjes weggeven.

      /   Reply  / 
    1. Miranda

      Op de camping in Italie mijn natural look, met een vleug make-up. Maar als we naar Florance gaan, wordt het natuurlijk mijn uitdagende look. Eens kijken hoe het met de mannen daar gesteld is.

        /   Reply  / 
    2. Saskia Auteur

      Ik ga dit najaar naar Jamaica, dus ik kan wel een fleurig make-upje gebruiken!

        /   Reply  / 
  2. Anita

    Met een frisse look. En ik ga voor het eerst kamperen op de Betuwe, dus ik ben erg benieuwt hoe dat is.

      /   Reply  / 
  3. Tessa van Nuland

    Met een zomerse look vier ik de zomer, lekker een kort broekje met een topje aan, met daarbij een naturel look make up. Mijn favoriete vakantiebestemming is Spanje!

      /   Reply  / 
  4. Debora Reintjes

    Met een basiclook of juist een wat meer fashionable look, schitter ik deze zomer (jurkjes, rokjes en zwierige shirtjes etc..) Mijn make-up zal een glanzige blush en bronzer bevatten. Mijn ogen zet ik altijd aan met eyeliner en mascara en mijn lippen blijven neutraal door een vochtinbrengende balsem/lipgloss. Ik ga met 2 zussen naar Berlijn toe!

      /   Reply  / 
  5. Michelle

    een lekkere frisse zomerse look!
    vertrek 8 juli naar het mooie kos, lekker zwierig jurkje en sandalen aan met een simpele natuurlijke maku-up look!

      /   Reply  / 
    1. Michelle

      *make-up

        /   Reply  / 
  6. Tessa

    Dit is een toffe site! Via de bourjois facebook app kan ik niet meedoen, de app wil niet werken, tof dat ik hier dan wel mee kan doen. Ik hou meer van de neutrale looks, geen te felle lipstick. Mijn ogen mogen wel opvallen, want ik heb een leuke kleurogen die niet vaak voorkomt. Liefst van al ga ik naa spanje. Waar ik dit jaar naartoe ga staat nog niet vast.

      /   Reply  / 
  7. Nele

    ik ga deze zomer jammergenoeg niet echt op vakantie. net ‘n huisje gekocht en dat moet hier en daar wat opgefrist worden. Verbouwen met een bourjois-look moet best kunnen! als de vakantie niet naar mij komt breng ik de vakantie wel naar mezelf ;)

      /   Reply  / 
  8. Stefanie

    Ik ga voor de fashionable look en kies voor kleur! Modestad madrid is mijn droombestemming deze vakantie. Bourjois make-up setje zou een perfecte aanvulling zijn…

      /   Reply  / 
  9. Marlies De Clercq

    Ik vier de zomer met een fleurige maxidress, sandaaltjes,retrozonnbril, waterproof mascara en een natuurlijke lipgloss op het strand van Saint-Tropez!

      /   Reply  / 
  10. Coco

    Het is echt een leuke actie, maar ik denk niet dat ik die 10 stemmen ga halen helaas. Daarom is het extra leuk dat er hier ook een actie is! Mijn look is Asian Fantasy, want ik ga naar Hong Kong. Een prachtige egale, matte huid, met stralende ogen en neutrale lippen. Prachtig!

      /   Reply  / 
  11. Romy

    Ik ga met een warmkleurige rode nagellak met iets donker blauwe oogschaduw met wat mascara en bruine oogpotlood.

    En ook nog lipgloss van bourjois! :) De roze! :D

      /   Reply  / 
    1. Romy

      Owja, ik ga naar spanje dat was ik vergeten erbij te zetten!

        /   Reply  / 
  12. MissLela

    lekker naturel maar wel met wat bronzer en een leuke gloss :) ideaal voor op het terras aan het strand!

      /   Reply  / 
  13. Yvonne

    Waterproof zou perfect zijn, lekker naar Turkije dus veel zee,en zwembaden en zweten!

      /   Reply  / 
  14. Barbara van der kroon

    Mijn favo bestemming is anywhere the sun shines! En dan gebruik ik de look geloof dat hij colorfull holyday heette kan helaas de looks nergens terug vinden. Maar de look die ook de campagne foto is!

      /   Reply  / 
  15. Jessica De Neve

    Ik ga normaal deze zomer naar Mexico! Veel zand, zee en strand dus! Een waterprooflook is dus perfect voor deze gelegenheid!

      /   Reply  / 
  16. Kelly Padberg

    Voor de frisse look! Ik ga heerlijk naar Italië op vakantie, naar de camping! ‘s Avonds gaan we dan altijd naar een gezellig stadje, uit eten en winkelen. Maar ook op de camping vind ik dat je er best zonder al te veel poespas er heel leuk en verzorgd uit kan zien met de make-up van Bourjois uit de frisse look collectie :-) !!

      /   Reply  / 
  17. Stefanie

    Met een city look! Ik ga op citytrip naar Londen dus is het leuk om wat gemakkelijke make-up aan te brengen. Wat mascara, oogschaduw en lipbalsem, en weg de stad in!

      /   Reply  / 
  18. Natalia

    Met een heel vrouwelijke en zachte look ga ik de zomer in!
    Zalmroze kleedjes, nude tintige topjes en heerlijk zwierige rokjes zullen voor een groot deel mijn garderobe vullen deze zomer. Daarbij wat nude make-up en de look is compleet! Laat maar komen, die zomer!

      /   Reply  / 
  19. Kiki

    Met welke look vier jij de zomer en waar ga je dan naar toe?

    Ik ga in de camping zwembad look, aangezien ik 4 heerlijke weken naar italië ga en voor het eerst met me vriend moet ik er toch wel fatsoenlijk uit zien! Hihi! Dus niet te heftige make-up op maar mooie nagels en ogen moeten er wel zijn!

      /   Reply  / 
  20. Renée

    Met de naturel look! beetje mascare en een gezonde huid, dat is het begin van een goede look!

      /   Reply  / 
  21. Merel

    Ik ga dit jaar op vakantie naar New York! Dat wordt dus New York Chic, geïnspireerd op ‘Paris Chic’ van Bourjois. Een mooie egale huid, verleidelijke lippen en neutrale ogen.. Ik kijk nu al enorm uit naar mijn reis, en ik ga daar prachtige kleding kopen die bij mijn make-up look past! Want waar kun je beter shoppen dan in New York?!

      /   Reply  / 
  22. Astrid

    Spanje onveilig maken, staat als eerste op m’n to-do list. Wat zou m’n zonvakantie voorstellen als de Spanjaarden me niet eens opgemerkt hebben? Dankzij een Tropical Waterproof look kan ik schitteren! Is dat niet waar de zomer om draait? Bourjois, bring it on!

      /   Reply  / 
  23. Dorien Wouters

    Ik ga dit jaar met mijn vriend op reis naar het zuiden van Spanje, super fijn want hierna gaan we samenwonen dus nog even lekker genieten en dan begint ons echte leven samen!

    Ik ga voor een pastel look, lichte zachte kleurtjes geven je huid het mooiste resultaat!

      /   Reply  / 
  24. Sanne

    Ik ga voor de Asian Fantasy look van Bourjois! :)

    Ik ga naar Kroatië dit jaar, over een paar dagen al! De natuurlijke look maar toch met de wat fellere lippen en mooi gelakte nagels, helemaal mijn ding!

    Jammer genoeg werkte de app bij mijn vriendinnen niet goed dus had ik maar 6 stemmen verzameld en kon ik dit mooie pakketje niet winnen, als ik hem nu als nog zou kunnen ontvangen zou ik mega happy zijn! :D

      /   Reply  / 
  25. Cora

    Ik had het zelfde probleem als Sanne, de applicatie wou niet laden bij mensen die ik vroeg te stemmen, super leuk dat iedereen hier als nog een kans maakt! :D

    Ik ga voor de Paris Chic look optie van Bourjois, en klein beetje blush op de wangen met wat mooie bruine oogschaduw en een beetje mascara. Perfect voor mijn vakantie naar Parijs, de naam van de look zegt het al haha! De Naturel beauty look voor mij!

    Iedereen veel succes, mogen de leukste reacties winnen.

      /   Reply  / 
  26. Michelle N.

    Hoe kan het anders in de zomer dan voor de ‘sunproof’ look te gaan? Waterproof mascara, azuurblauwe eyeliner, lipgloss en wat bronzer om deze zomerlook af te maken! Mijn bestemming dit jaar zijn de droomachtige stranden van Griekenland!

      /   Reply  / 
  27. Caroline

    Ik ga voor de Paris Chic, waarmee ik naar Kreta ga! Omdat ik een lichte huid heb, denk ik dat deze het beste bij mij gaat passen. En uiteraard zal ik dan ook een city tripje naar Parijs moeten plannen.

      /   Reply  / 
  28. sandra

    Een exotsche zomerlook en ik ga de zon opzoeken in mexico

      /   Reply  / 
  29. Liza Auteur

    Ik ben geen kenner wat make-up betreft; doe vooral wat ik denk dat leuk staat. Maar ik ga dit jaar naar Griekenland. Daar is een leuke basis volgens mij al genoeg.

      /   Reply  / 
  30. Bets

    Met een naturel look overdag en in de avond voor de Paris chic look
    Dat zou erg mooi zijn voor mijn vakantie in Italie

      /   Reply  / 
  31. Kim Weytjens

    Ik kies voor de Paris chic look waarmee ik naar Turkije ga. Zo kan ik helemaal schitteren op de turkse stranden!

      /   Reply  / 
  32. Denise

    Ik ga naar Italie op vakantie! Dat wordt een combinatie van culturele uitstapjes en strand! Ik ga voor de Tropical Waterproof Look. Niet al te veel poespas. Een mooie bronzer met shimmers, royale lagen mascara voor een opvallende oogopslag, een gekleurd lijntje op mijn ooglid die matcht bij mijn outfit, en een koraalkleurige lipgloss omdat dat de trend is van deze zomer en het een super prachtige kleur voor op je lippen is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>