Je hebt een rode vlek in je kruis!

w”Doorlekken is echt het beschamendste dat ik ooit heb meegemaakt. Ik droeg een keer een witte broek en werd ongesteld maar had het niet door. Totdat iemand anders me er op attendeerde.”

Ai, daar word je niet blij van…Doorlekken tijdens je ongesteldheid is de grootste nachtmerrie van veel vrouwen, blijkt uit onderzoek op Fashionscene.nl. Maar liefst 34 procent van de ondervraagden vindt dit de grootste modeblunder die ze zich kan indenken. Op twee volgt het scheuren uit een kledingstuk (22%) en op drie staat halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek (15%).

De top 10 ergste moderampen

1. Doorlekken
2. Uit kledingstuk scheuren
3. In onderbroek de wc uitlopen
4. Te klein gekochte kleding
5. Iemand tegenkomen in dezelfde outfit
6. Hak van schoen afbreken
7. Kleding verpest door wasmachine
8. Vlek in kledingstuk
9. Huisdier vernielt kleding
10. Ladder in panty

BLUNDERENDE FASHIONISTA’S AAN HET WOORD:

”Ik ben een enorme knoeipot. Als ik iets leuks aan heb en ik eet wat, zit er 9 van de 10 keer een vlek op. Ik zou dus eigenlijk altijd een slabbetje om moeten hebben.”

”Zeer genant: dat ik als docent voor een groep pubers stond les te geven en ik 2 grote natte vlekken in mijn shirt kreeg omdat ik geen tijd had
gehad om te kolven. Ik stond op knappen!”

”Ik heb weleens een zwierig rokje aangehad. Toen ik uit de wc kwam, zat mijn onderbroek eroverheen. Gelukkig kwam die blunder niet verder dan het damestoilet, omdat enkele vrouwen zo aardig waren om het te zeggen.”

Lees ook:Hmm, je hebt weer die lekkere parfum op…
Lees ook:Leuk, je hond in een tangastring…
Lees ook:Zo pak je je koffer het beste in
Lees ook:Ruil je hem in voor een voetballer?
Lees ook:Spray een kleurtje in je ogen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>