Fashionchick ontwerpt pumps voor de feestdagen

Eén jaar na de eerste collectie Fashionchick pumps lanceert Fashionchick alweer haar vijfde editie high heels. Genoeg reden voor een feestje en daarom staat deze collectie geheel in het teken van celebrations.

De nieuwe collectie is een vervolg op het succes van de eerste limited edition Fashionchick pumps. “Vorig jaar presenteerde ik met vlinders in mijn buik de eerste collectie aan de pers. Nu lanceren we alweer collectie nummer vijf en zijn de Fashionchick pumps omarmd door magazines, bloggers en velen fashionable vrouwen. Dat vieren we graag met de Celebration Collection. En hoe kun je dat nou beter doen dan met strikken en pailletten? It’s time to celebrate!”, aldus Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick.nl

De nieuwe pumps zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Sequin Queen, met paillettenstrik, Sandy Stars en Blue Night. De collectie is geïnspireerd op de allereerste Fashionchick pump, met de befaamde strik achterop, maar in een meer vrouwelijke versie met een stilletto hak.

De pumps zijn te koop voor €69,95 via Fashionchick.nl en in meer dan 24 geselecteerde winkels. Zo vind je de pumps onder anderen bij Van den Assem, waar je ze kunt passen bij jouw favoriete Little Black Dress of bij Hypebazaar in Nijmegen, waar je meteen een party outfit kunt shoppen.

Lees ook:Fashionchick lanceert studded collectie met pump en laarsje
Lees ook:Party proof voor de feestdagen met deze schoenen
Lees ook:Klaar voor de feestdagen met New Yorker
Lees ook:Birkenstocks verslaan pumps
Lees ook:Musthaves voor de feestdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>