Primark lanceert Limited Edition accessoires; morgen te koop

primark_kettingPrimark lanceert deze zomer een selectie Limited Edition accessoires. Van tassen tot sieraden, deze collectie barst van de hotste trends van H/W 2013 op gebied van accessoires, met alleen de echte “must haves” van aankomend seizoen. Ze zijn vanaf morgen in Rotterdam, Zaandam en Almere verkrijgbaar.

Wat je kan verwachten: schakeldetails, ‘metal plating’ en een weldaad aan versieringen, alles is terug te zien in de collectie. Kettingen en grove armbanden ademen de rijkdom van verloren eeuwen. De gedurfde afwerking met edelstenen maken de sieraden groots en over-the-top. Deze opvallende items voegen al vanaf €6 een luxueuze uitstraling toe aan elke look!

De tassen zijn geïnspireerd door dé trend van het seizoen, punk grunge. De totes, clutches en duffel tassen zijn versierd met spikes, randen met schakelkettingen en metaalachtig kant. Deze tassen, die al verkrijgbaar zijn vanaf €11, zijn vrouwelijk, plush en ook nog lekker functioneel!

primark_limited

Lees ook:Essence trend edition Vintage district half februari te koop
Lees ook:Yolanthe’s sieraden te koop bij V&D
Lees ook:Nymphelia by Catrice nieuwste Limited Edition
Lees ook:Limited Edition Hidden World by Catrice
Lees ook:Ontdek kleurrijke limited edition make-uplijn van CK One

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>