Brood Rock ‘n Roll Junkie collectie by Lola Brood

lola brood rock n roll junkie collection 03-prvLola Brood heeft de deur geopend van haar atelier waar creativiteit, art en fashion de hoofdrol spelen. Ontdek de collectie die ze heeft ontworpen voor The Sting. Ze vertelt er zelf over…

“Mijn vader Herman en mijn familie zijn altijd mijn grootste inspiratiebronnen geweest. Bij het ontwerpen van de ‘Rock ’n Roll Junkie collectie’ ben ik veel gaan nadenken over vroeger en de herinneringen die ik het meest koester. Zo vond ik het vroeger maar wat leuk als mijn vader mij ‘naar school bracht’ negen van de tien keer belandden we dan namelijk op het terras met stiften en papier. Maar het was een uitspraak van mijn vader die mij het meest bij is gebleven en die ook het uitgangspunt was voor mijn collectie: “Brood kan niet dood”. Met dat gegeven in het achterhoofd ben ik gestart met het ontwerpen van mijn eigen kledingcollectie, in opdracht van The Sting.”

Rock ’n Roll Junkie collectie
“In de Rock ’n Roll Junkie collectie zie je veel kenmerkende ‘Brood’ elementen terug zoals een verdwaalde pleister op de mouw, knopen in de vorm van een pistool en verfspatten over de kledingstukken. Maar de meest bekende elementen zijn natuurlijk de afbeeldingen en prints met songteksten, oude foto’s en anekdotes van mijn vader. Het is echt een samensmelting van hem en van mij. Mijn interpretatie van zijn kunst, muziek en levensstijl geven de collectie een moderne twist. De speciale wassingen en printtechnieken zorgen voor een stoere uitstraling en in combinatie met de felle kleuren maakt dat de collectie lekker gek, opvallend en gedurfd met een rauw randje.”

Be Original
“Het mooiste aan mijn vaders kunst vind ik dat het heel toegankelijk is voor iedereen en bij zoveel mensen en situaties past. Dat is ook wat ik met deze collectie wil bereiken; dat niet alleen de originele ‘Brood’ fans naar de winkel gaan voor de ‘Rock ’n Roll Junkie collectie’, maar dat het ook een nieuwe doelgroep aanspreekt die op mijn manier opnieuw kennis kan maken met ‘Brood’. Zoals mijn vader altijd zei: “Be Original”.”

Shoppenblog was bij de presentatie van deze collectie. Klik hier om het verslag te lezen.

De Brood Rock ‘n Roll Junkie collectie is te koop bij 33 fillialen van The Sting in Nederland en op www.thesting.com.

Lees ook:Rock ‘n’ Roll Highschool – de eerste Hotel 13 tv-film
Lees ook:Rock ‘n Roll Chic met accessoire label Club Manhattan
Lees ook:Echt brood aan je poezelige voetjes
Lees ook:Over-the-top look met New York Color Rock Muse Top Coat
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>