Leukste outfits voor feestdagen scoor je bij Shoeby

It’s that time of the year, de zoektocht naar de ultieme party outfit is gestart… Gelukkig heeft Shoeby een magistrale partycollectie, vol fijne, trendbewuste feest items voor feestelijke prijzen. Zo zie je er met de feestdagen hoe dan ook fabulous uit.

De heerlijke collectie bruist van verfijnde transparante materialen, mooie combinaties van goud met zwart en natuurlijk een sprankelende dosis pailletten en studs. Combineer bijvoorbeeld een kanten top met een zilveren skinny jeans voor een stoere kerstlook, of val op door een zwart broekpak te stylen met een eye-catching ketting. En wat te denken van een elegante jaren ‘20 rok met een ultrasexy top, voor een ware Christmas vibe?!

Voor de mannen is er een fraaie reeks chique overhemden, fijne truien en trendy broeken, waarmee je als een echte gentleman de feestdagen op een classy manier kunt inluiden.

Uiteraard mogen ook de kids niet ontbreken. Van een feestelijke top met een glanzende skinny jeans, tot stoere jongensshirts en overhemden en last but not least een prachtige roze feestjurk voor de kleine kerst engeltjes… Bij Shoeby ben je aan het juiste adres voor de ultieme partylook!

shoebyfashion.com

Lees ook:Alle make-up voor dit voorjaar scoor je bij HEMA
Lees ook:Trendy winterlook scoor je bij New Yorker
Lees ook:Shoeby collectie voor meiden
Lees ook:Koninginnedag of EK outfit scoor je bij Primark
Lees ook:Scoor nu je EK-voetbal outfit bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>