Sylvie toont nieuwste beha Hunkemöller: DreamLift Bra

Hunkemöller blijft innoveren. Na de succesvolle DreamFit Bra die afgelopen zomer is gelanceerd, introduceert de lingeriespecialist een nieuwe versie: de DreamLift Bra. De productietechniek van deze beha, gemaakt van memory foam, is nog verder ontwikkeld om het beste van twee werelden samen te brengen: een balconette beha met een super fit en een sexy look.

Wat doet de DreamLift Bra voor jou?
Hunkemöller kiest voor een verfijnd en elegant balconette model om dit bijzondere materiaal in terug te laten komen. De memory foam herinnert zich jouw specifieke rondingen, waardoor de beha altijd comfortabel zit en prachtig aansluit. Doordat de beha volledig naadloos is, kun je het dragen onder allerlei soorten tops en shirtjes zonder dat de beha zichtbaar is.

De beha is verkrijgbaar in effen zwart en grijs, of met een overlay van zwart kant over nude of rood en heeft bijpassende strings en boxers. De DreamLift Bra wordt verkocht in de maten 70 B-C, 75 B-E, 80 B-E en 85 B-C en is nu verkrijgbaar in alle Hunkemöller filialen.

De effen variant kost € 29,99 NL/ DE € 32,99 BE, de versie met kanten overlay € 34,99 NL/DE € 39,99 BE.

Lees ook:Sylvie van der Vaart showt swimwear Hunkemöller
Lees ook:Nieuwe Hunkemöller reclame Sylvie van der Vaart (+ foto’s!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller commercial
Lees ook:Ontdek lingerie setjes Marlies Dekkers for Hunkemöller
Lees ook:Verveel je je? Speel Hunkemöller memory

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>