Ken jij de kleurrijke sieraden van Tembi Jewellery al?

Ken jij het nieuwe Nederlandse sieradenmerk Tembi al? De armbandjes en kettingen zijn ontzettend kleurrijk en maken iedere outfit compleet.

Tembi legt het accent op subtiele bewerkingen. De verfijnde sieraden zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet van handgevlochten zijdedraad met een mix van duurzame materialen als rosé- en geelgoud vergulde beads en hangers. Halfedelstenen als turquoise, robijn en rose quartz brengen het exotische gevoel terug in de ontwerpen.

Tembi heeft een doorlopende collectie waar regelmatig een aantal vernieuwende modellen aan worden toegevoegd. Deze eerste zomercollectie bestaat uit een selectie van 25 mooie en betaalbare arm-bandjes en kettingen met een verkoopprijs vanaf 29,95 euro. De sieraden zijn bij een aantal geautoriseerde dealers in Nederlands te koop, en online verkrijgbaar via www.selectedlabels.com.

http://tembi-jewellery.com/

Lees ook:Ken jij de armbandjes van BBBrasil al?
Lees ook:Ken jij het merk Modström al; ontdek de herfst/winter looks
Lees ook:Nieuwe Tembi collectie: Bird of Paradise
Lees ook:Ken jij R5 al? Ze staan 20 februari in De Melkweg (videoclip)
Lees ook:Handgemaakte kleurrijke sieraden van Sawadi Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>