Kaartjes voor MTV EMA Ziggo Dome 10 november 2013

EMA---Holland-Sponsor-CompositeWil jij naar de MTV EMA op 10 november in de Ziggo Dome Amsterdam? Dat is mogelijk! Voor het eerst in vijf jaar kunnen fans namelijk toegangskaarten kopen voor dit evenement. Er wordt gewerkt via een zogenaamd ballotsysteem, waarvoor je je via Facebook kunt inschrijven.

Inschrijven voor kaartjes, kan nog tot 17 oktober. Daarna wordt er via automatische selectie gekozen wie er een toegangskaartje mag kopen. Als je geselecteerd bent, krijg je een unieke code, waarmee je maximaal vier kaartjes kunt kopen. De minimumleeftijd om aanwezig te mogen zijn is zestien jaar. Ben je jonger, maar wil je er wel heen dan moet je worden begeleid door een volwassene.

Er zijn twee verschillende kaarten verkrijgbaar. Waarbij je de prijs misschien wat aan de hoge kant vindt, maar volgens ons is het echt de moeite waard. Voor 65 euro heb je toegang tot de Ziggo Dome, maar met beperkt zicht op het podium. Voor 95 euro heb je onbeperkt zicht op het podium.

Klik hier om alles nog eens rustig te lezen.
Klik hier als je kaartjes wil aanschaffen.

Lees ook:Optreden Miley Cyrus tijdens MTV EMA in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Katy Perry en Will Ferrell bij MTV EMA Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Rihanna komt naar Ziggo Dome: 23 juni 2013
Lees ook:One Direction vanavond live in Ziggo Dome… gillen maar!
Lees ook:Alles over voor ticket MTV EMA 2013

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kaartjes voor MTV EMA Ziggo Dome 10 november 2013

  1. Jacky

    Waarom komt 1D niett……😭😭

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>