Langste Nederlandse videoclip ooit. Doe jij al mee?

Het zijn ware supersterren die schitteren in de allerlangste videoclip van Nederland. Ook jij kunt meedoen met deze muzikale recordpoging. Ga naar www.singthatsong.nl en claim jouw ‘one minute of fame’ in deze speciale videoclip.

Recordpoging
Om aandacht te vragen voor ‘Hygiëne Helpt’  heeft zangeres Desray (bekend van 2 Brothers on the 4th Floor) samen met Nederlandse en Afrikaanse schoolkinderen het nummer ‘Trip down the map of Africa’ opgenomen. Jong en oud kan meedoen aan de Nederlandse recordpoging voor de langste videoclip door zelf mee te zingen en dansen via www.singthatsong.nl of www.hygienehelpt.nl.

Doe je mee?
Trek je mooiste kleren uit de kast, oefen nog even op je beste dancemoves en schraap je keel. Geef jouw ‘one minute of fame ‘ in deze speciale videoclip een eigen draai en verzamel zoveel mogelijk stemmen onder je vrienden. Maar daag ze vooral uit om ook mee te zingen.

Hygiëne Helpt
De campagne Hygiëne Helpt zet zich onder meer in om de hygiënische situatie in Mundri in Zuid-Soedan te verbeteren. Het is een samenwerking tussen Oxfam Novib en de merken Edet en Libresse: Libresse doneert maandverband en schoolbeurzen aan meisjes en Edet steunt de bouw van latrines (toiletten) op scholen in Zuid-Soedan.

Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!
Lees ook:Doe jij al aan internetdaten?
Lees ook:Ben jij de nieuwe Miss Oranje; doe mee met verkiezing
Lees ook:Ken jij R5 al? Ze staan 20 februari in De Melkweg (videoclip)
Lees ook:Doe mee aan schrijfwedstrijd Wicked: Niets is wat het lijkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>