Meiden.blog.nl interviewt Ralf Mackenbach

Foto: Jacob van Rooselaar

Ralf Mackenbach heeft een nieuwe single uitgebracht met een Russische band. Het liedje wordt niet alleen uitgebracht in Rusland maar ook in China. Speciaal voor jullie heeft Chantal Bolleman kort een interview gehad met Ralf over zijn nieuwste single.

He Ralf, hoe gaat het met je?
“Ja heel goed, zeker weten.”

Je bent afgelopen maart naar Rusland geweest om daar te werken voor menselijke ontwikkeling, wat houdt dit in?
“Nou het is het Nederland-Rusland jaar dit jaar en ik kreeg een uitnodiging van Human development, om naar Rusland toe te komen om lezingen te geven en vooral cultuur uit te wisselen tussen Nederland en Rusland. Dat was vooral het idee en daarnaast ben ik nog gevraagd om een aantal optredens te geven.”

Hoe ben je op het idee gekomen om een liedje op te nemen met een Russische band?
“Deze band heeft mij voordat ik naar Rusland ging benaderd. Ze vroegen of ik het leuk vond om met ze op te treden en van het een kwam het ander en hebben we een liedje opgenomen. En uiteindelijk en werd het een volwaardige single.”

Wat wilden jullie met het liedje bereiken?
“Het was eigenlijk gewoon leuk. Het leek ons leuk om samen een nummer te maken, meer dan dat was het eigenlijk niet. Maar het liedje zorgt wel voor een goede uitwisseling van cultuur tussen Nederland en Rusland.”

“De single wordt ook uitgebracht in China, wat vind je daarvan?
Ja, heel cool! Het is wel grappig om te zien dat dit soort dingen in een keer kunnen gaan. Het is daar echt heel anders gegaan, het is echt te gek dat het ook in China uitkomt, echt heel erg cool.”

Word je in Rusland al herkend?
“Haha uh nou ik kan er wel over straat, daar hoef ik mij geen zorgen om te maken. Maar ik had natuurlijk geen verwachtingen toen ik daarheen ging, maar er bleken daar toch wel flink wat mensen fan van mij te zijn, dat was erg leuk om mee te maken.”

Was de single met de Russische band eenmalig of ben je van plan nog meer liedjes met ze uit te brengen?
“Uh, dat weet ik nog niet. We gaan eerst kijken wat deze single doet, dat leek ons wel verstandig. En voor de rest weet ik het nog niet.”

Heb je al eerder een single uitgebracht die in zoveel verschillende landen wordt uitgezonden?
“Nee, nou ja behalve dan van het junior songfestival. Als je dan wint wordt het nummer uitgebracht in alle landen die meedoen aan het junior songfestival.”

In Nederland heb je nu meegedaan aan killer karaoke, hoe vond je dat?
“Nou zoals je terug kon zien haha was het heel erg leuk, maar vooral ook heel erg pijnlijk. Ik deed het voor het goede doel, ik probeerde daar geld voor in te zamelen. Maar het was een hele grappige ervaring om mee te maken. Ik had geen idee wat ik ging doen, het was een beetje spannend maar echt eng vond ik het niet.”

Je bent heel erg druk met alles, Killer Karaoke, tripjes naar Rusland, hoe combineer je dit met school?
“Nou school heeft voor mij altijd prioriteit, ik heb nu ook een proefwerkweek die eraan komt en dat is het zo goed als bijna vakantie, dat is wel heel fijn. Maar school heeft altijd voorrang en we proberen er altijd om heen te plannen en dat gaat voor zover altijd goed. Ik sta er goed voor en ik ga goed over. Dus zolang dat goed gaat blijven we hiermee doorgaan.”

Wat doe je naast je drukke bestaan?
“Wakeboarden doe ik heel veel. Het weer is nu wel goed en dat is erg fijn, dus ik ben vaak op de wakeboardbaan in de buurt te vinden. Daarnaast scherm ik en doe ik natuurlijk aan dansen. Ook ben ik heel druk geweest met schoonspringen. Ik vond het een hele leuke sport om te doen. Dus ik heb het een jaar gedaan, maar ik blijk het niet altijd te kunnen haha, dus er zat niet echt vooruitgang in. Dus binnenkort lukt dat niet meer, maar ik heb het na Sterren Springen nog wel even volgehouden.”

Ralf, wat is jouw droom?
“Oh dat is een goede, ik vind het altijd een lastige vraag omdat het zo moeilijk te voorspellen is. Maar het liefst zou ik door blijven gaan in de entertainment. Ik vind namelijk alles leuk om te doen binnen de entertainment. Maar misschien krijg ik het wel heel rustig met boekingen of whatever en dan ga ik een studie volgen. Dus het wordt een van de twee.”

Wist je dat Jongerenblog Ralf ook heeft geinterviewd. Klik hier voor het leuke Waaghals of Watje-gesprek.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Meiden.blog.nl interviewt nieuw acteertalent: Nadia Koetje
Lees ook:Nieuwe single Ralf Mackenbach; bekijk videoclip
Lees ook:Meiden.blog.nl luistert naar nieuwe cd Jessie J
Lees ook:Nieuwe clip van Ralf Mackenbach met Sinerjey (SYTYCD)
Lees ook:Meiden.blog.nl ruikt aan nieuwe geur Chloé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>