Nick Geest (Bennie in Aaf!): Geknetter om de vaatwasser

Foto: Nick van Ormondt

Foto: Nick van Ormondt

Zit jij vanavond weer voor de buis als Aaf! wordt uitgezonden. Deze RTL 4-serie draait om een doodgewoon Hollands gezin met doodgewone alledaagse problemen. Nick Geest (2000) speelt de rol van Bennie. Daarmee is hij, met twee oudere televisiezussen Jozefien (Mechteld Jungerius) en Marie (Lisa Zweerman), de Benjamin van de familie. Sterre van der Hee interviewt hem voor Meiden.blog.nl.

Nick heeft geen echte ervaring met deze rol in de familie. Sterker nog; thuis is hij, met broers Robin (10) en Jamie (1,5) en zusje Jill (8) de eerstgeborene. Volgens Nick is het een hecht nest. “We doen veel dingen samen”, vertelt hij. “Soms spelen we buiten of gamen we. Voor Jamie ben ik natuurlijk echt de grote broer. Ik hou erg veel van ze.”

Helpen in het huishouden
Zoals in ieder gezin wil het ook in huize Geest wel eens knetteren, net als in de familie die bij Aaf! op televisie te zien is. Nick: “We zijn met zijn zessen thuis. Mijn vader en moeder werken, dus we moeten helpen in het huishouden. Zeker het in- en uitruimen van de vaatwasser geeft dan nogal eens discussies (lacht).” In de afgelopen maanden was Nick, door zijn rol in Aaf!, natuurlijk minder beschikbaar voor huishoudelijke klusjes… De tijd op de set is hem goed bevallen. “De sfeer met collega’s is altijd leuk. Je werkt met verschillende mensen wat het werk afwisselend maakt.”

Vette actiefilm
Nick mag dan in de huis van Bennie kruipen; hij is wel ouder dan zijn televisiekarakter. Bennie zit nog op de basisschool. “Het is een uitdaging om iemand te spelen met een andere leeftijd, en met andere emoties.” Gelukkig zijn de reacties in de omgeving overwegend positief. “Ze vonden dat ik leuk of schattig speelde. Op school kreeg ik veel positieve reacties, ook van leerlingen uit andere klassen. Ik hoop ook dat Aaf! een vervolg krijgt, maar mijn interesse gaat wel verder dan acteren. Ik zou ook graag een leuk programma presenteren, of een rol in een vette actiefilm vervullen.”

Tekst: Sterre van der Hee

Foto: Nick van Ormondt

Foto: Nick van Ormondt

Lees ook:Reünie veroorzaakt spanning in eerste aflevering Aaf
Lees ook:Lisa Zweerman (Marie in Aaf!) krijgt tips van Annet Malherbe
Lees ook:Nick en Simon rocken in de boksring met Sterker
Lees ook:Een geest in huis: fake of echt?
Lees ook:Deze geest weet werkelijk alles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>