review: Philosophy loveswept

5216114_Loveswept_Trio_Gl_00000000_ISO39.epsPhilosophy bestaat al veel langer. Maar sinds kort is er de nieuwe Philosophy loveswept op de markt. Bestaande uit een heerlijke parfum, maar ook een douchegel, shampoo en badgel in een. Alleen om de verpakking al wil je het perse in je badkamerkastje hebben staan. Speciaal voor meiden.blog.nl mochten wij het onder de douche testen haha.
Zoals ik al eerder zei: wauw de verpakking is zo mooi. Een witte fles met prachtig sierlijke letters en een rood hart op de voorkant. Echt heel girlie en perfect voor in jouw badkamerkastje. Een leuk detail: op de verpakking staat follow your heart. Een wijze les voor alle ladies.

In deze flacon zit een drie in een formule. Een douchegel, badgel en shampoo in een. Zo hoef je niet af te wisselen maar kun jij jouw hele lichaam wassen met loveswept. Inclusief je haar. Mooi meegenomen toch? Ik gebruik het nu dagelijks omdat ik zo niet meer loop te klooien met verschillende shampoo’s en andere douchegels. Mijn vriendje vind het ook erg lekker ruiken, want ik kreeg al verschillende complimenten over mijn haar :) .

Als je deze shampoo dagelijks gebruikt dan doe je er ongeveer 2.5 maand mee. Misschien zelfs wel langer. Ik vind het in ieder geval heerlijk.

De shampoo heeft een heerlijke zoete en frisse geur. De geur blijft erg lang hangen. En ook onder de douche ruik je het nog een hele tijd. Je hebt maar een klein beetje van het spul nodig. Het schuimt erg goed. Gebruik dus inderdaad niet teveel, dan houd je namelijk meer over :) . De fles is makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar lichtjes te knijpen en er komt al shampoo uit. Het heeft een witte, lichte kleur.

Voor mij is douchen echt een feestje met deze shampoo. Vooral de geur is zo lekker. Mijn haar ruikt de hele dag lekker zoet en voelt erg zacht aan. Het laat een soort glans achter op mijn blonde haar.

Loveswept is exclusief verkrijgbaar bij iciparis. En in de webshop www.iciparis.nl.

Lees ook:Meidenblog test exfoliating wash van Philosophy
Lees ook:Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion getest
Lees ook:Philosophy kerstcollectie
Lees ook:Review Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner
Lees ook:Review douglas: body oil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>